Buraya kadar getirdi diyorsunuz da... Ne mahsuru gördün ki? Anamızın liginde GS'ın sırf forması bile 3. olur.

Bu uzun yola çok iyi başlamıştık - lakin o büyük düşüş (27/28. maç itibaren) başlayana kadar.

Acaba ne oldu da o düşüş gerçekleşti...

Ekli dosyayı görüntüle 122636
Sıralama Pozisyonu / Maçlar grafiği
DA8FE8DD-86A7-49C4-9F15-1BE815B5A948.webp

Bu kare çogu şeyleri anlatıyor aslında

sayın ft hocam en az 5 gol atacak şekilde takımı hazırlar, gerisi allah kerim...

bizim sahamızda kupa kaldırmayı düşünen puştların 5 gün sonra diplerindeki yangını izlemek, bjkyi yendik diye sevinen şikecilerin göztepe maçında tırnaklarını yiyecek olması da şampiyonluk kadar sevindirici :D

şuan içinde bulundukları durum çok acı, hepsi köpekler gibi nasıl winner olduğumuzu şampiyon olmadan tescillediler. bu saatten sonra şampiyon olmasak bile, yaşadıkları bu travma bunlara ömür boyu yeter.

isvicre macinda oldugu gibi ters tepebilir
sakin ve kontrollü baslamak gerekiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Gol yemeyen takima nasil 5-7 atacagiz....
Ah dün nasil 0layamadik ahhhh

Dün cok büyük firsat teptik.

göztepe b takimla oynadi ama. Kaleci bile yedekti bir de 3 attilar ama. Bizim net 5-6 atmamiz lazim

Besiktas‘a karsi nasil oynadilar ozaman?

Söyle birsey var BJK Gol icin bastiriyor sende Kontra‘dan atarsin.

Önemli olan bizim farkimiz, 3-0 / 4-0 .
BJK 2-0 / 3-1

Cok zor.

Emre Akbaba atmasa o p6‘yi veya girse inan bana farkli olurdu.
Babel varken niye o davar atiyor anlamiyorum!

Besiktas‘a karsi nasil oynadilar ozaman?

Söyle birsey var BJK Gol icin bastiriyor sende Kontra‘dan atarsin.

Önemli olan bizim farkimiz, 3-0 / 4-0 .
BJK 2-0 / 3-1

Cok zor.

Emre Akbaba atmasa o p6‘yi veya girse inan bana farkli olurdu.
Babel varken niye o davar atiyor anlamiyorum!
Biz antepe 6 atamayiz. Adamlar 9 macta 5 gol yemis sadece

Herşeylerini ortaya koyarlar,üstüne birde teşvik alırlarsa vay yavrum vay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk nin tek amaci galip gelmek olacak fark falan degil kontrollu oyunla 1 0 yaparlarsa bastirip ikinciyi değil sakin sakin ikinciyi arayacaklar ama cok kontrollü o yüzden en fazla 2 fark atarlar asla 3 olmaz korkup gidemezker üstlerine .
Yani 5 fark atarsak yuzdeyuz sampiyonuz ama Malatya'ya atmak zor..oncelikle yenelim bejeke puan kaybetsin en kolay senaryo bu.. Malatya 3 yese 4 u yememek icin yine direnc koyar cunku biliyolar averaj peşinde olduğumuzu..
Yani kendi gibegimizi kendimiz kesicez o garanti ama 5 fark yapabilirsek ki zor o yuzden hadi gozgoz diyecez

Geri
Üst Alt