Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.906
- 4.576
- 698
Tinerciler ilk 20 dakika’da 2 gol bulup maci koparmazsalar bir sansimiz var. Tabi bizim 5 nasil atacagimiz mechul. Malatya Goztepe’den daha direncli takim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün akşamı biraz da şöyle yorumlamak lazım bizim attığımız gollerin kıymeti beşiktaşın mağlup olması durumunda anlam ifade edecekti maç içinde ona odaklanmak zor olabilir ama şimdi gol atman gereken tek bir maç var diğer maçın skorundan bağımsız belli bir sayıyı geçmemiz lazım averajı 0-0mış gibi ne kadar erken çözersek sonrası daha kolay olur bizim için.Dün aksam oyunu hiç beğenmedim .
Dikkatimi çeken babel tüm penaltı pozisyonlarinda görüyor herşeyi hiç itiraz etmiyor fenerdeki Valencia olmayan penaltı için bağırıp çağırırken Babel arkasını dönüp gidiyor dün var hakemi iyi niyetli olmasa sıkıntı olacaktı .
Ömer bayramı hepimiz eleştirdik ama dün gene iki golde Ömer'in katkısı var uzun paslarinin .
Takımda oyun kurucu eksikliği net belli oluyor .
İnşallah güzel bir oyun ile fark atabiliriz göztepeye iş düşecek .
Bu yaz bitiyor2022 sonu
Son 9 macta 6 gol yemisler.Malatya son 9 mac 5 gol yemis.
göztepe puan al nolur
Biz antepe 6 atamayiz. Adamlar 9 macta 5 gol yemis sadece
Malatya iste. Kafamda oynaya oynaya mal oldum. Gol yemiyor adamlarYeni Malataya![]()
Basakdan 3 yemisler ama kontraöari korkutuyor beni, tetteh + fofana ileSon 9 macta 6 gol yemisler.
Ama son 10 macta da 9 gol.
Malatya iste. Kafamda oynaya oynaya mal oldum. Gol yemiyor adamlar
Olursak cidden aglarim bütün son aydaki sinirlerim üzüntülerim her anlamda bosalirCanim kardesim benim olur öyle
Sampiyon olalim deliririm zaten.