Şimdiden aşırı heyecanlıyım. Muhtemelen Beşiktaş göztepe de puan kaybedecektir ancak biz çok gol atıp rahat olmalıyız:/

Tahminim b.sehir sampiyonluk maci gibi olacak ilk golu malatya atacak bizde cevirip 3 gol atip 3-1 yenecez. Tek umudum göztepe bejekeden beraberlik koparacaktir. Hele bejekelilerin unal hocaya attigi iftiralardan sonra göztepe daha da hirsli oynayacaktir

Mantıklı düşününce goller atarak averajı bertaraf etmek oldukça güç. Bjk 1 attığı anda 4 atmalıyız. Bana kalırsa averaja kalmayacak bu iş. Kafamda maçı canlandırıyorum haliyle uyku da girmiyor. Dönüp dönüp takvime ve saate bakıyorum. Nasıl geçecek şu 3 gün bilemiyorum gerçekten.

Erkenden 2-0 öne geçsek Beşiktaş moral olarak çöker zaten ilerleyen dakikalarda iyice düşüyorlar oyundan ...

Malatya’nın yumuşak karnı solbek, arkada çok boşluk veriyorlar
Bu kanattan çok boşluk yakalayabiliriz
Bek arkası uzun toplar da mutlaka denenmeli

Ayrıca defansta da sık sık dengesiz yakalanabiliyorlar, özellikle kanattan gelindiğinde

Pozisyon vermeyen bir takım değil kesinlikle
Hızlı çıkmalarını engelleyecek şekilde ortsahada basmalı ve kapılacak toplar defans arkasına koşu yapan adamlara aktarılmalı, özellikle bizim sağımızdan

Ama eksik yakalarlarsa hızlı ve ne yapcaklarını bilir şekilde geliyorlar

Atakta ise oyunu adem yönlendiriyor, gerektiğinde de gidip gol arıyor, ademe adım attırmazsak malatyayı kilitleriz
Kubilaya da dikkat

Bir de şut denemeyi seven bir takım
Kubilay tetteh bir de bir ortasahaları var, çok şut deniyorlar

Kadro çıkarmak çok zor harbiden. Bek olarak kimi tercih etmeli? Stoper olarak kimi tercih etmeli? Geleni pat diye karşılayan Luyindama mı ayağı iyi Donk mu?

Feghouli ve Falcao oynamalı mı? Arda ya da Babel den biri olmalı mı? Forvette kim oynamalı? Hoca zorlanacak baya.
Kubilay, Donk'u ezer gibi. Luyindama oynasa, onun da kendine guveni kalmadi

Fofana adem tettehi tutarsak kitleriz lakin bizim bekler defansif acidan pek guven vermiyor, acaba yedlin yerine sener mi baslasa sag bek de?

Gol averajıyla değil de,Bjk 'nin berabere kalarak bize şampiyonluğu ikram edeceğini düşünüyorum.

Ilk devre 3 farkli yaparsak acaba..

Zaman geçmiyor sanki ya 3 gün gözümde 3 yıl oldu,hem ben hem arkadaşlarım acayip heyecanlıyız.2012deki sahalarında kupa kaldırdığımız maçı da zamanında izleseymişim kalpten gidermişim herhalde.😫
Şunu da demek gerekir kaybedecek bir şeyi olan biz değiliz, onlar.Biz haftaya en azından ikinciliği almaya gelmiştik ve bir anda potada bulduk kendimizi.Onlarsa aylardır favori gösterildikleri +6 fark attıkları şampiyonluğu verme tehlikesini geçiriyor.Soğukkanlı olmamız gerekiyor.Finaller bizim işimiz zaten, genlerimizde var.
Bir de 5 atarız 8 atarız deyip rakibin bilenmesine neden olmayalım.Denizli'de bile bomboş goller harcadık o yüzden ilk şifremiz maçı kazanmak olsun sonrası gelecek inşallah.
Beşiktaş hataya 7 attığında da içimde umut vardı, 6 maçlık galibiyet yüzü görmediğimiz seride de umudum vardı.İnaniyorum cumartesi saat 23.00 gibi buralar çifte bayram olacak ❤️💛

füns mode on

uyku görünen bir şey değildir murat

füns mode of
12873.webp

Millet bu kadar düşünüyor da şu an takımdakiler güzel güzel uyuyor ve cumartesiyi iple çekiyorlardır hele ki önümüze böyle bir fırsat geçtiği için Beşiktaş maçı bittikten sonra 86-89'da 2 tane gol attık çünkü Beşiktaş maçı bitmiş artık önümüze bakmaya başladığımız an dk 82-83 civarıydı takım bir anda saldıramaya başlamıştı arka arkaya sağdan soldan gelmeye başladık sanki Malatya maçının fragmanı gibi hissettim

Elimizde Babel, Mohammed, Onyekuru, Gedson, Feghouli, Halil, Kerem çok güçlü bir hücum kalitesi var bunlardan bir çoğunun 1'den fazla şampiyonluğu var emin olun Malatya direnç koyacaktır her zaman ki anadolu takımı gibi ama bizde tam tersi o kadar hırs azim istek koyacağız rakibi bunalttıktan sonra ceza sahası ve yayı üstüne oyunu yıktıktan sonra karambolden bile tonla gol bulabilirsin o futbolculara sahibiz.

2 sene önce şampiyonluk maçında ligin en az gol yiyen takımı Başakşehir'di 0-1 öne geçtiler ama öyle bir fırtınayla geldik ki 15 dk'da 4 gol attık 2 tanesi sayıldı 2 tanesi kıl payı sayılmadı o yüzden rakibin kim olduğunun bir önemi yok şu saatten sonra 90 dk nefes kesilene kadar pres yapacaksın, mücadele edeceksin, dönen topları toplayacaksın kısacası rakibi 20 m hapsedip sağdan soldan bunaltacaksın ilk 25 dk da 2 gol attın mı takım o özgüvenle emin olun 5-6-7'ye doğru götürmek ister.

Geri
Üst Alt