Sergen bizi alkışlayacak mı?

Umarım bu madde bağımlılarından averajla alırız şampiyonluğu, istedikleri kadar zırlasınlar sonra !!

Biz 85 - 86 sezonunu namağlup ve averajla 2. bitirirken o fanatik BJK li Semra Özal'ın yediği haltları unutmadık !!

Şereften, namustan bahsederler bir de !! Şeref, namus siz de ne arar !!

IMG_8075.webp

Umarım bu madde bağımlılarından averajla alırız şampiyonluğu, istedikleri kadar zırlasınlar sonra !!

Biz 85 - 86 sezonunu namağlup ve averajla 2. bitirirken o fanatik BJK li Semra Özal'ın yediği haltları unutmadık !!

Şereften, namustan bahsederler bir de !! Şeref, namus siz de ne arar !!
Adamlar yıllardır orta sahadaki taci 93 de ki averaj yalanını bahane edıyorlar. 2003 de ve 86 da çalinan şampiyonluklardan bizim camia hiç bahsetmez.

Kilit nokta erken atacağımız bir gol olur zaten mental olarak çökmüş durumdaki bjk daha da strese girer en kötü olacak şey de ilk golü bizim yememiz olur ilk yarıyı 3-0 önde bitirirsek bjk dayanamaz buna fırtına gibi olmak lazım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

La olm Malatya kim, biz Real Madrid'e 3 atmış takımız. Hele işin ucunda şampiyonluk varsa en az 5 atarız.

Ilk yarı en kötü minimum 2 fark atmamız lazım Malatya'ya. Gerisi gelir.

Hayalim şu şekilde biz bu maçın ilk yarısını 2-0 gibi net bir skorla bitiririz ve baskı altındaki Beşiktaş ilk yarıyı golsüz berabere tamamlar. Bizim maçın skorunu da öğrendikten sonra artık gol için 2. yarı komple yüklenirlerken Halil Akbunar kontrayla işi bitirir ve Denizli'den gelen gol haberi gibi coşarız, Sonrasında o arada 3. golü de buluruz ve şampiyonluğu iyice perçinleriz. Beşiktaş son dakikalarda bastırır ama o stresle golü çıkaramaz ve hikaye sonlanır.

Uyku bayram seyran herşey haram oldu arkadaş . Düşünmekten hesap yapmaktan kafayı yedim . Kuşlara 3 atan takım malatya yı parçalar diyorum ama yedeklerle oynanan denizli den yediğimiz gol aklıma grliyor çıldıracam ..

Göztepe nin yenilmeyeceğinide düşünüyorum kafa allak bullak

Çevrende fazla Fenerbahçeli yok diye böyle konuşursun sanırım hocam. Üç gündür 1993 senesi için 2 gol atsak da şampiyon olacağımızı ikna edemiyorum.
Ne diye tartışıyorsun ki, tipik bir Fenerbahçeliyi fikrinden çeviremezsin. Adamların temeli mağdur olmaya dayalı. Herkes Fener'e karşı.

Fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki kupayla ölçülemez.

Sonuncu Denizli'ye sadece 4 gol atabilen takım Malatya'ya 3'den fazla atabilir mi zor diyorum. 5-0 kazanalım şampiyon olalım diğer maça bakmadan.

Sezonun en iyi topunu oynarsak farklı kazanabiliriz ancak.
Bir zahmet son ve en önemli maçta da o oyunu sergilesinler.
39 maçlık emek bu sonuçta. Bu maçta istediğimiz skoru alamazsak diğer 39 maçta boşuna mücadele etmiş olacaklar. Çıkıp kariyerlerinin en iyi topunu oynayacaklar, rakipten daha fazla koşup daha fazla mücadele edecekler. 5-0 önde olsak bile Benitez'in beşiktaş'a yaptığı gibi "go go" diyeceğiz.

Averaj yüzünden şampiyon olamazsak harbi en kötü senaryo olur.

Ali Palabiyik, Yasar Ugurlu, Halil Meler gibi bir hakem verebilirler

2 kez üst üste Bitigen olmaz herhalde

Mete hocaya mac vermezler

Geri
Üst Alt