Ahmet Nur Çebi: "Yeni Malatyaspor, hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Malatya şehrine yıllarca averaj takımı olarak anılmaz istemez."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her şeyden bağımsız bizim takım Malatya'ya final maçında 5-6 atacak güçte. Önemli olan bjk 2-3 gol atabilecek mi?

Ahmet Nur Çebi: Karagümrük soyunma odasında neyi kutluyordu diye sordum içerde kutlama vardı anlam veremedim bunu araştıracağım.

Ulan adamlar galip gelmiş sevinmesi mi burnuna soktugumun sikecileri

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah kalkıyorum aklımda bu maç yatıyorum bu maç yemek yiyorum bu maç işe gidiyorum bu maç kafayı yedik iyice gel artık Cumartesi gel zaman geçmiyor
Cebi yine konusmus. Bizim yöneticiler epeydir susuyor. Hoca bunlari yumusatti, alkislariz fln dedi. Iyice gevsediler. Bizim camianin karismasi bile iyi sonuclar almamiz icin yetiyor.

Skor tahimim 6-1 eğer Beşiktaş 3 farkla yenemezse Göztepe'yi biz şampiyonuz

malatya "ben maça çıkmıyorum, beni hükmen mağlup edin" dese direkt bjk champ :d

Cebi yine konusmus. Bizim yöneticiler epeydir susuyor. Hoca bunlari yumusatti, alkislariz fln dedi. Iyice gevsediler. Bizim camianin karismasi bile iyi sonuclar almamiz icin yetiyor.

Konuşsun konuşsun o konuştukça şampiyonluk bize daha çok yaklaşıyor şuan herşey istediğimiz gibi gidiyor…

sezon başından beri malatya'nın bütün maçlarını izleyecekler. nasıl oynamış, hücuma nasıl kalkıyor nasıl defans yapıyor. takım a'dan z'ye ezberleyecek malatya'yı. final maçı artık ilk yarı 3 atarsak bjk çöker gol aradıkça gol de yer.

Geri
Üst Alt