Hat trick yapabilecek aslan gibi bir Mısırlımız var, sıkıntı yok

Zaman geçmek bilmiyor ya.Tik tak...

çok üzülmüştüm mohamedin bu hallerini görünce. çok sakin kimseye zararı olmayan bir yapısı var çok iyi bir insana benziyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duyumcuabiniz demişken Ahmet Denizci üstadın duyumlarını özledim.
Saygılar :hat:

Bu tip maçlarda teknik taktik vs vs değil, MUCADELE, HIRS ve RUH önemli.

Hatırlıyor musunuz, Melo'nun bir enstantanesi vardı, yere düşmüş, top kornere çıkmasın diye yerde iken kafasıyla sürünerek topa vurmaya çalışıyordu.

Pure hırs bu işte.

Sahaya ayak basacak herkes, ilk saniyeden son saniyeye kadar, çiğ etle beslenmiş gibi, askerden yeni gelmiş gibi oynayacak. Bir saniye bile mıy mıy futbol olmayacak.

Bak nasıl o yukarıdaki bir arkadasin paylaştığı pes maçı gibi skoru alıyoruz.

Tam Melo'luk macti be :(

bizim kazanacağımızdan bjk’nin şüphesi yok, fark atmamızdan korkuyorlar

O yüzden maçlar başladığında bjk göztepeye saldıracak, hatta gol de atabilir öne de geçebilirler

Bu noktada bizim erken gol veya goller bulmamız önemli, iş nispeten kolaylaşır
bjk sürekli 1-2 gol daha atarsa korkusunu yaşamalı

Bizim maçın gidişatı bjk’yi sürekli streste tutmalı ve göztepenin üzerine şuursuzca gitmeye mecbur bırakmalı

Kilit burada

Hocamdan bu haftaki hazırlık beklentim.
Kemik sesi duyulacak hafta sonu.
Vura vura , kıra kıra.

Ben Malatya'nin o kadar hirs/oyun koyacagini dusunmuyorum sahaya. Misyonunu tamamlamis bir takim ve oyuncu grubu olacak karsimizda. Hedef yok, lig de kaldilar bu butceyle falan.. Rolanti takilirlar. Denizli'de oyuncular dusme + kendini gosterme derdindelerdi, bu Malatya'da da olur kismen ama psikoloji biraz farkli, biraz daha bitse de tatile gitsek kafasi olur, zaten son mac.

Malatya hangi kadroya hazırlanacağını biliyor bence
Bu bizim için dezavantaj

Ben Malatya'nin o kadar hirs/oyun koyacagini dusunmuyorum sahaya. Misyonunu tamamlamis bir takim ve oyuncu grubu olacak karsimizda. Hedef yok, lig de kaldilar bu butceyle falan.. Rolanti takilirlar. Denizli'de oyuncular dusme + kendini gosterme derdindelerdi, bu Malatya'da da olur kismen ama psikoloji biraz farkli, biraz daha bitse de tatile gitsek kafasi olur, zaten son mac.
Erken bulunacak goller , demoralize eder ve devamını getirir bence.
Olayın kilit noktası burası.
30 dakika içinde bulunacak 2 gol şampiyonluğu getirir.
İnşallah dediğin gibi çok kasmazlar.

Geri
Üst Alt