Ya heyecan var şaka maka . Kaç yaşına geldik çocuk gibi heyecan

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Bendede stres,heyecan, tansiyon. Maça bakamicam yine heyecandan,telefondan takip edecem skoru. Ama öylede zor oluyor. Yine cok fena strese giriyorum. Allahim insallah istedigimiz gibi biter maclar.

Aynen. Bendede stres,heyecan, tansiyon. Yarin bakamicam yine heyecandan,telefondan takip edecem skoru. Ama öylede zor oluyor. Yine cok fena strese giriyorum. Allahim insallah istedigimiz gibi biter maclar.
Bu sene hiç heyecan yoktu bende ilk defa oldu. Eğer şampiyon olmazsak üzülürüm ama yapacak bir şey Yok, dediğin gibi inşallah istediğimiz gibi biter

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bakıyorum da biz bazı şeyleri çok abartıyoruz. Aşırı gerginleştirip kendimizi yiyoruz. Halbuki olağan akışına bıraksak ne olacağını göreceğiz. Ne gerek var sinir stres yapmaya. Ben eskiden Galatasaray’ın ŞL maçı olduğunda yemin ederim heyecandan titrerdim.Yıllar evvel Lazio ile bir maçımız vardı ve 1-0 yenilmiştik. Maçtan sonra surat beş karış. Abim ki çok futbolu sevmez ama benimle beraber izlerdi ŞL maçlarını. Maçtan sonra hiç çekilmez olduğumu söylemişti. Kalpte kırardım. Şimdi bakıyorum da aslında hiç gerek yok böyle şeylere. İzle geç. Onun için gerginlik yapmaya hiç gerek yok. İzliyecez maçı kazanırsak sevinecez kazanamassak bir daha ki seneye odaklanacaz. Bu sene ki ve diğer senelerde ki gibi hayat devam edecek. Allah kalbimize göre versin. Dua edin yeter.

Sinerjiyi bozmak gibi olmasin ama cok fazla umitlenmeyin renktolar, realist bakarsak cok cok zor işimiz. Denizli macinda bitirmeliydik bu isi. Fazla umitlenince yıkıcılıgı da cok fazla oluyor. Besiktas 2 tane minimum atar, Malatya’ya gol yemeden 5-6 atmamiz cok cok zor keza Besiktas sampiyon olur orani bile 1.18, buyuk bir mucize gerceklesti bir mucize daha lazim sampiyon olmamiz icin.

Biliyorum bu saatten sonra bu sözlerimin bir anlami yok ama sosyal medyada o kadar ümitlenmis ki bizim taraftar sanki kazandigimiz an sampiyonuz.

Beni de uyku tutmuyor bu gazcı tayfa yuzunden. Ama oturup realist bir sekilde düsününce sampiyonluk sansimiz yüzde 20’den bile az gercekten, su an bu gazla kimse realist düsünemiyor.

**bjk 2 fark atarsa biz 5 fark atmak zorundayız.

**biz 5 fark atarsak bjk 3 fark atmak zorunda.

iki cümle de aynı aslında, bardağın neresinden baktığına bağlı. 2. cümle çok daha motive edici yanlız :d.

ya sen 5 farkı yakala, diğer maçta ne olursa olsun.

biz malatya'yı 5'lersek, şampiyon oluruz aga ben onu bilir onu söylerim.

bjk inönü'de olsa, eksiksiz olsa belki ama bu şekilde izmir'de göztepe'ye 3 fark atamaz.

Sinerjiyi bozmak gibi olmasin ama cok fazla umitlenmeyin renktolar, realist bakarsak cok cok zor işimiz. Denizli macinda bitirmeliydik bu isi. Fazla umitlenince yıkıcılıgı da cok fazla oluyor. Besiktas 2 tane minimum atar, Malatya’ya gol yemeden 5-6 atmamiz cok cok zor keza Besiktas sampiyon olur orani bile 1.18, buyuk bir mucize gerceklesti bir mucize daha lazim sampiyon olmamiz icin.

Biliyorum bu saatten sonra bu sözlerimin bir anlami yok ama sosyal medyada o kadar ümitlenmis ki bizim taraftar sanki kazandigimiz an sampiyonuz.

Beni de uyku tutmuyor bu gazcı tayfa yuzunden. Ama oturup realist bir sekilde düsününce sampiyonluk sansimiz yüzde 20’den bile az gercekten, su an bu gazla kimse realist düsünemiyor.

Göztepe açısından bu iş namus meselesi oldu,birde Ünal hoca faktörünü göz önüne alırsak,güle oynaya gol atamazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

üçlü averajda sıralama nasıl oluyor?
3lü averaj hesabi yapan oldu mu, çok zor 3lü averaja kalmasi gerçi ama

Besiktas 7 puan
Fener 2 puan
Galatasaray 7 puan

Puanlar esit oldugunda aralarinda yapilan maclardaki averaja bakiliyor

Besiktas = +1 averaj
Fenerbahçe = -1 averaj
Galatasaray = +1 averaj

Besiktasla bizim averajlarimiz esit, bu durumda atilan gole bakiliyor

Besiktas 8 atmış 7 yemiş
Galatasaray 4 atmış 3 yemiş

Besiktas atilan golle sampiyon oluyor 3 takimin da puani esit olursa. Bugun 1 golün önemi ikili averajin yaninda üclü averaj icin de cok onemliydi yanlis hesaplamadiysam

Valla dünden beri sosyal medyada forumda birçok yerde yazıyorum sürekli, saha kenarında bulunan lüzumsuzlar Beşiktaş maçındaki skoru saha içine yansıtmasınlar. Topçuların aklı fikri tam konsantre maça odaklanmisken aptalca orada skoru bağıra bağıra söyleyip zaten aklı dağılmaya müsait maça odaklanmaya çalışan futbolcuların iyice oyundan düşmesine sebep oluyor. Denizli maçında diğer maçların sonuçlarını hayvan gibi sahaya bağırdıktan sonra oyundan düştük bunu inşallah hoca görmüştür. 2006 da 80 kusuruncu dakikada hasan şaşın zıplaya zıplaya sevinmesi geliyor aklıma ama Allah tan o gün maçi koparmıştik rahat şekilde. Aynı hatalara düşmeyelim. Atabildiğimiz kadar atıp diğer maçı unutmak lazım.

Geri
Üst Alt