Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.042
- 3.046
- 2.248
Semih kendi kalesine iki tane atarmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de olamaz. Malatya Irfan buzdan sonra baya kompakt bir takim oldu. Üstüne iyi kontrala cikan hizli oyunculari var. Biz denizlispor macinda resmen sampiyonluga elveda dedik. Rahatca 5-6:0 lik mac 4-1 oldu sadeceBen öyle çok fark atacağımızı düşünmüyorum. Ayrıca hepimiz maça baskılı başlayacağımızı bekliyor. Ben onu da beklemiyorum. Bizim takım baskı yapabilecek bir takım değil. Gedson ile birlikte kontra yemekten kurtulduk ama baskı yapabilecek gücümüz yok. Ayrıca baskı bize gol yedirir. Adem gibi Tetteh gibi ayağı iyi futbolcuları var. O yüzden fantastik skorlar beklemiyorum. Benim için en üst nokta 4-5 . Daha fazla atamayız. Ama net olarak gol yiyeceğimizi düşünüyorum . O yüzden Beşiktaş maçının skoru çok önemli.
Ayrıca Beşiktaş'ın çok zorlanacağını da düşünmüyorum. Yani bence 2 en fark atarlar. Ha 2-0 olur , 3-1 orasını bilemem .Evet eksikleri fazla , evet stresliler ama oynadıkları takım Göztepe . Göztepe bir golle dağılabilir.
Geçen hafta bir mucize oldu bu hafta da olmalı. Averajla şampiyon olacağımızı şahsen düşünmüyorum. Hatta şampiyonluk ihtimalimiz %25-30 filan. Denizli maçında koparmamız lazımdı. 1 gol bile bize çok fayda sağlardı.
Ama ne olursa olsun takımın tebrik edilmesi gerektiği bir sezondu. Evet çok saçma puan kayıpları yaşadık , evet teknik heyet çok formsuzdu ama ne olursa olsun pes etmeyeceğimizi gösterdik. 1 hafta önce burada Fenerbahçe şampiyon olmasın diye yazılar yazıyorduk. Şuan yarın şampiyon olma planları yapıyoruz. Maç eksiğiyle vs. yaklaşık 10 puan geriden geldik. Buna da şükür. Son 5-6 haftadır iyi işler çıkardık.
Ayrıca gelecek sene adına sonuç ne olursa olsun çok umutluyum. Kadro ufak tefek oturmaya başladı. Gedson'un 1 sene daha kiralanması bizim için çok ciddi bir adım olacak. Keza Halil , Mohammed ... Özellikle devre arası transfer döneminde olduğu gibi nokta atışı transferlerle bu takım gelecek sene çok iyi işler yapacaktır.
Vurduğumuz gol olsun. İnşallah mutlu sona ulaşan biz oluruz. 5. yıldıza 2 adım uzaklıkta oluruz. Geriden gelerek belki de son 2006'dan sonraki en fantastik şampiyonluğumuzu kutlarız. Ama ne olursa olsun hocanın da söylediği gibi '' Kaybedersek de gurur duyulacak şekilde kaybetmiş '' oluruz.
Günlerdir ruh gibiyim, hic birsey yapamadim yawŞu saatte hâlâ Galatasaray'ı düşünmekten uyuyamıyoruz.
Her vurduğumuz gol olsunda; ister Oğulcan ister Feghouli hiç fark etmezOgulcan hamlesi olur mu acaba, Onyekuru haberi sonrasi ? Sabahki idman'i izliyorum, hoca onunla da ozel gorusme yapmis.
Babel Mo KeremOgulcan hamlesi olur mu acaba, Onyekuru haberi sonrasi ? Sabahki idman'i izliyorum, hoca onunla da ozel gorusme yapmis.
Her vurduğumuz gol olsunda; ister Oğulcan ister Feghouli hiç fark etmez
3 atılabiliyorsa 4-5'de atılır bence ilk yarı Bayern münih, Man City gibi 5 tane atıp arkamıza yaslanalım İzmir'de adamlar skoru görür görmez sahaya yıkılır kalırİlk yarı yemeden 3 gol gelmesi şart gibi.