2017-2018 sezonunda İstanbulda oynadigimiz Malatya macina basladigimiz gibi 10 dakika icinde 2 tane gol bulursak harika olur.Hatta ilk 30 dakika icinde 3-0 yapip diger tarafa butun baskiyi vermemiz lazim.Averaji erken yakalayabilirsek bjk'nin uzerinde buyuk baski olusacaktir ve bunu kaldırabileceklerini dusunmiyorum.Zaten gol yedikleri zaman çabuk toparlanabilen bi takim degiller.İnsallah bizim lehimize biter her sey de bu kadar rezil oynadigimiz sezonu bile sampiyonlukla bitirmemiz butun herkesi deli eder.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben öyle çok fark atacağımızı düşünmüyorum. Ayrıca hepimiz maça baskılı başlayacağımızı bekliyor. Ben onu da beklemiyorum. Bizim takım baskı yapabilecek bir takım değil. Gedson ile birlikte kontra yemekten kurtulduk ama baskı yapabilecek gücümüz yok. Ayrıca baskı bize gol yedirir. Adem gibi Tetteh gibi ayağı iyi futbolcuları var. O yüzden fantastik skorlar beklemiyorum. Benim için en üst nokta 4-5 . Daha fazla atamayız. Ama net olarak gol yiyeceğimizi düşünüyorum . O yüzden Beşiktaş maçının skoru çok önemli.

Ayrıca Beşiktaş'ın çok zorlanacağını da düşünmüyorum. Yani bence 2 en fark atarlar. Ha 2-0 olur , 3-1 orasını bilemem .Evet eksikleri fazla , evet stresliler ama oynadıkları takım Göztepe . Göztepe bir golle dağılabilir.

Geçen hafta bir mucize oldu bu hafta da olmalı. Averajla şampiyon olacağımızı şahsen düşünmüyorum. Hatta şampiyonluk ihtimalimiz %25-30 filan. Denizli maçında koparmamız lazımdı. 1 gol bile bize çok fayda sağlardı.

Ama ne olursa olsun takımın tebrik edilmesi gerektiği bir sezondu. Evet çok saçma puan kayıpları yaşadık , evet teknik heyet çok formsuzdu ama ne olursa olsun pes etmeyeceğimizi gösterdik. 1 hafta önce burada Fenerbahçe şampiyon olmasın diye yazılar yazıyorduk. Şuan yarın şampiyon olma planları yapıyoruz. Maç eksiğiyle vs. yaklaşık 10 puan geriden geldik. Buna da şükür. Son 5-6 haftadır iyi işler çıkardık.

Ayrıca gelecek sene adına sonuç ne olursa olsun çok umutluyum. Kadro ufak tefek oturmaya başladı. Gedson'un 1 sene daha kiralanması bizim için çok ciddi bir adım olacak. Keza Halil , Mohammed ... Özellikle devre arası transfer döneminde olduğu gibi nokta atışı transferlerle bu takım gelecek sene çok iyi işler yapacaktır.

Vurduğumuz gol olsun. İnşallah mutlu sona ulaşan biz oluruz. 5. yıldıza 2 adım uzaklıkta oluruz. Geriden gelerek belki de son 2006'dan sonraki en fantastik şampiyonluğumuzu kutlarız. Ama ne olursa olsun hocanın da söylediği gibi '' Kaybedersek de gurur duyulacak şekilde kaybetmiş '' oluruz.
Bence de olamaz. Malatya Irfan buzdan sonra baya kompakt bir takim oldu. Üstüne iyi kontrala cikan hizli oyunculari var. Biz denizlispor macinda resmen sampiyonluga elveda dedik. Rahatca 5-6:0 lik mac 4-1 oldu sadece

Goztepe Bjk maci ya Rize Bjk maci gibi olur ya da Fener Goztepe maci gibi olur.
Keske Antep ile filan oynasalardi.
Goztepe geriye dustugunde insallah 1 - 1 icin amacsizca saldirmaz.

Şu an hiçbir faal Türk profesyonel futbolcu, Semih-Adem-Atınç ın yerinde olmak istemez herhalde...Adamlar iyi oynasa kabahat, kötü oynasa daha büyük kabahat. Allah herkese hak ettiğini ve hayırlısını versin...

Ogulcan hamlesi olur mu acaba, Onyekuru haberi sonrasi ? Sabahki idman'i izliyorum, hoca onunla da ozel gorusme yapmis.

Futbol imkansız senaryoları sever o hikayelerle tarihte adından bahsettirir inanın beyler futbol şansı yanımızda olacak 10 dk da 3 gol de atabiliriz topa vurursun adamın bacağına çarpar 90'na gider topa vurursun direğe çarpar kaleciye çarpar gol girer bu noktaya gelmişse kader bizim almamızı istiyor

şu olsaydı bu olsaydı diyeceğimiz bir durum kalmadı artık geçmiş geçmişte kaldı o yüzden çıkıp atabildiğimiz kadar atmamız lazım averaj zor olacak ama biz imkansızların takımıyız şamp olursak muhtemelen averajdan değil göztepenin puan almasıyla olacaktır ama yine de en kötü senaryoyu düşünüp ona göre saldırmalıyız

Geri
Üst Alt