Yapmamız gerekeni söylüyor bence herkes
Yoksa illa yapacağız diye bir beklenti yok
Ama bulduğumuzu at-ma-lı-yız
çok net
Bunu yapabilsek denizli macinda ilan etmis gibi bisey olurduk. Bu konuda semihe guvenmeliyiz oynarsa. Semihin piskolojisi su an nasildir acaba?. Kariyer maci oynasa belki cocukluk askini sampiyonluktan edecek, kötu oynarsa kuslar tarafindan sikeci olarak ilan edilecek. Iki ucu boklu degnek resmen

unnamed.webp

Emre Akbaba sezon boyu kacirdiklarini atsa mac 10:0 olur
SA ''İnatçı Alamancı''...

Akbaba yerine Kılınç, Halil filan oynasa da (Mümkün olursa) skora katkı sağlasa; skordan bağımsız olarak, hiç olmazsa (Kesinlikle Akbaba' dan fazla) oyuna katkı sağlasa daha iyi olmaz mı?..

Zamanında Hakan Şükür için hep sarfettiğim ''-1 le başlasa bile vazgeçmem'' sözünü, günümüze ''Akbaba +1 le başlayacak olsa istemem'' diye uyarladım. Geçmiş yıllarda Sinan Gümüş' e biçilen rolden fazlası, diğer futbolcularımıza açık haksızlıktır, diye düşünüyorum. Ne dersin?..

gs'da falcao, emre taşdemir ve omar yok.

muhtemel onbir:

muslera
yedlin donk marcao saracchi
taylan
babel gedson emreK kerem
mustafa
yedekler:

okan koçuk K
şener özbayraklı DEF
martin linnes DEF
christian luyindama DEF
ömer bayram DEF/ORT
peter etebo ORT
sofian feghouli ORT
arda turan ORT
emre akbaba ORT
oğulcan çağlayan ORT/FOR
henry onyekuru FOR
halil dervişoğlu FOR

bildiğin iki tane net onbir çıkarabiliyoruz. herkes moralli, herkes hırslı. diğer maç başlığına da yazdım, bjk'in doğru düzgün hücum oyuncusu yok bildiğin, kendi evimizdeyiz, hiç stres yapmadan 4 fark atarsak büyük ihtimal, 5 fark atarsak kesin gibi, diğer maç umrumuzda olmadan şampiyonuz.

Akhisar'ı 3-1 yenip aldığımız kupa
Sivas stadında izleme fırsatım olmuştu
İlk defa çoğunluğu rtaşlarımdan oluşan tribünlerde bir maçımızı takip etmiştim.
Sivas o gün sarı kırmızıydı. Çarşıda, pazarda hep Galatasaray formalı rtaşlar vardı. Muazzam bir gündü
İnşallah bir gün Sami Yen'de de izlemek nasip olur

SA ''İnatçı Alamancı''...

Akbaba yerine Kılınç, Halil filan oynasa da (Mümkün olursa) skora katkı sağlasa; skordan bağımsız olarak, hiç olmazsa (Kesinlikle Akbaba' dan fazla) oyuna katkı sağlasa daha iyi olmaz mı?..

Zamanında Hakan Şükür için hep sarfettiğim ''-1 le başlasa bile vazgeçmem'' sözünü, günümüze ''Akbaba +1 le başlayacak olsa istemem'' diye uyarladım. Geçmiş yıllarda Sinan Gümüş' e biçilen rolden fazlası, diğer futbolcularımıza açık haksızlıktır, diye düşünüyorum. Ne dersin?..

As.

50/50

Bazen herseyden cok savunma arasina kosup isi bitirecek oyuncu ararsin... Kagit üzerinde takimin en iyi finishingci hücum oyuncusu Emre. Bunun cogu macta sahaya yansimamasi ayri, ve sezonun genelinde cok kötüydü, yinede su an bir toparlanma var diye düsünüyorum. Ve ben yarinki macta kim oynarsa oynasin bir cok pozisyona girecegizmizden eminim...

Yarin ilk 11´de tercihi biz yapmayacagiz. Hangi tercih olursa, skora olumlu yansimasini dilemek disinda bir sansimiz kalmadi buradan. Emre.A oynarsa, kafa olarak yüzde yüz sahada olmasi ve en iyi yaptigi isleri yapmasi gerekiyor.

Oyun ici katkisi felan bir yana, bizi bu sezon Emre Akbanin saha ici görevlerinden ziyade, kacirdigi basit gol pozisyonlari yakti. Bunu belirtmek istedim aslinda.

Sahsi olarak Emre Akbaba´ya bu sezon sans da vermezdim... Takim reabilitasyon merkezine dönmüs resmen. Vücudu iflas etmis Emre Tasdemir, birhaneden alinip getirilen Sener, futbolcudan cok influencer olmak isteyen ve kisilik karmasasi yasayan Babel, piskolojik olarak bunalim geciren ve iki yildir top oynamamis melankolik icinde yüzen Arda, Capraz baglari koptugundan beri duvarlari izleyen Luyindama, 5 macta bir adalesi atan Sarrachi, adaleleri camdan Falcao, ve her sezon en az bir kemigini sahada birakan futboldan sogumus Emre Akbaba.

Bir kac sezon önce ayagina aylardir Top degmemis Donk´u aldik monte ettik. Bir oyuncu ile olur güzel... Ama özellik ile bu sezon bu döngüyü hic bir takim kaldiramaz. Kadro bosluklarini ölmüs diriltmeye calistigimiz adamlar ile doldurmusuz.
Reabilitasyon merkezine döndük, yeter daaa.

Malatya ve göztepe maçlarını izledim gece boyu. Umalım ki Malatya iddiası olmadığı için maça asılmasın. Adem veya Kubilaydan kafa golü yemezsek mucize olur. Fofana vs vızır vızır oyuncuları var. Defans ve kaleci hata yapmıyor. Genelde karambolden gol yemişler. 5 atmamız mucize hele cücü gibi takımları kartları ve düdükleriyle sindiren bir hakem varken mümkün değil. 3 puanı 1 golle ancak kotarırız gibi geliyor. Asla son dakikaya kadar maçı mental olarak bırakmıyorlar, defansta açık verecek şekilde açılmıyorlar. İleri oyuncuları topu gevelemiyor, seri oynuyorlar, gerektiğinde defans arkasına çok güzel top bırakıyorlar. Çalım atan oyuncular mevcut ileri hatta. Kart veya kartlar gördürebilirler, hele böyle 1 golün öneminin hayati olduğu maçta son adamdan kırmızı görme ihtimalimiz yüksek. Bizim gibi defansı sakar takımlar için çok ters bir ekip. 1-0ı bulurlar ve kapanırlarsa maçı çevirmek için çok ekstrem şeyler olması gerek. 3 farkla geride olsalar bile maçı bırakacak bir ekip değil. Adem her sezon olduğu gibi çok ekstrem işler yapıyor kaptan olarak. Kubilay ise boyuna rağmen çok soğukkanlı. Tetteh bostanına değinmek istemiyorum bile. 12879312798 yaşındaki Umut bile iş yapabilir. Korkutan bir ekip.

Göztepeye gelirsek, ilerde Halil birşeyler yaparsa puan alıyorlar. Defansları iyi değil, hele ki Atınç diye bir sakarla daha da sıkıntı. Oyun konsantrasyonu yok. Son dakikalarda çok maç vermişler. Basit goller yiyorlar ve çok pozisyon veriyorlar. Kalecileri fena değil ama as kaleciyi oynatırlar umarım. Ünal Karaman gibi sinirleri çabuk bozulabilen ve o sinirle hata yapma ihtimali yüksek bir TDleri var. Kontra atak futbol oynarlarsa ve es kaza gol bulsalar bile 1-0ı koruyabilecek bir ekip değil, mutlaka gol veya goller yerler. Bugün için Allah yardımcımız olsun. 2. Denizli faciasını umarım BJK yaşar. Zor bir gün bizi bekliyor.

Malatya ve göztepe maçlarını izledim gece boyu. Umalım ki Malatya iddiası olmadığı için maça asılmasın. Adem veya Kubilaydan kafa golü yemezsek mucize olur. Fofana vs vızır vızır oyuncuları var. Defans ve kaleci hata yapmıyor. Genelde karambolden gol yemişler. 5 atmamız mucize hele cücü gibi takımları kartları ve düdükleriyle sindiren bir hakem varken mümkün değil. 3 puanı 1 golle ancak kotarırız gibi geliyor. Asla son dakikaya kadar maçı mental olarak bırakmıyorlar, defansta açık verecek şekilde açılmıyorlar. İleri oyuncuları topu gevelemiyor, seri oynuyorlar, gerektiğinde defans arkasına çok güzel top bırakıyorlar. Çalım atan oyuncular mevcut ileri hatta. Kart veya kartlar gördürebilirler, hele böyle 1 golün öneminin hayati olduğu maçta son adamdan kırmızı görme ihtimalimiz yüksek. Bizim gibi defansı sakar takımlar için çok ters bir ekip. 1-0ı bulurlar ve kapanırlarsa maçı çevirmek için çok ekstrem şeyler olması gerek. 3 farkla geride olsalar bile maçı bırakacak bir ekip değil. Adem her sezon olduğu gibi çok ekstrem işler yapıyor kaptan olarak. Kubilay ise boyuna rağmen çok soğukkanlı. Tetteh bostanına değinmek istemiyorum bile. 12879312798 yaşındaki Umut bile iş yapabilir. Korkutan bir ekip.

Göztepeye gelirsek, ilerde Halil birşeyler yaparsa puan alıyorlar. Defansları iyi değil, hele ki Atınç diye bir sakarla daha da sıkıntı. Oyun konsantrasyonu yok. Son dakikalarda çok maç vermişler. Basit goller yiyorlar ve çok pozisyon veriyorlar. Kalecileri fena değil ama as kaleciyi oynatırlar umarım. Ünal Karaman gibi sinirleri çabuk bozulabilen ve o sinirle hata yapma ihtimali yüksek bir TDleri var. Kontra atak futbol oynarlarsa ve es kaza gol bulsalar bile 1-0ı koruyabilecek bir ekip değil, mutlaka gol veya goller yerler. Bugün için Allah yardımcımız olsun. 2. Denizli faciasını umarım BJK yaşar. Zor bir gün bizi bekliyor.
Kompakt oynayan bir takım. Ligde fark yapmak istersen karşında görmek isteyeceğin son takımlardan biri. Keşke biz Göztepe'yle oynayıp BJK'de Malatya deplasmanına gitseydi. O zaman cidden işler değişirdi. Ancak genelde işin bu noktaya kalması bile mucizeydi. Bakalım bize vuran piyangoyu değerlendirebilecek miyiz?

Göztepe için tek umudum, Trabzon- Göztepe maçındaki gibi bir mücadele olsun. Yorgun bir rakipleri olacak, 1-1i yakalasınlar.

defansın ne kadar evlere şenlik olduğunu gösteren bir maç. Bu fırsatlar BJKnin eline geçse 4-1 biter en az maç.

en çok hata yaptıkları maçlardan birisi, golü ancak 90+da çok orjinal bir şekilde yediler.

Bizim gibi pas oyunu oynayan ekiplerden birine karşı maçı. Tahminim bizim maç böyle geçecek.

Beşiktaşın maçınınsa böyle geçeceğini düşünüyorum.

İstatistikler ve geçmiş maçlar bazı özel günlerde, özellikle son hafta şampiyonun belli olacağı maçlarda bize hiçbir şey göstermez. Denizli gibi iddiasız takımlar bile ket vurabilir hayallere. Göztepe onlardan biri olur umarım. Umarım aşırı konsantrasyondan BJKnin top ayağına dolanır. Umarım 1-0la bile şampiyonluğu biz alırız.

Geri
Üst Alt