Futbol imkansız senaryoları sever o hikayelerle tarihte adından bahsettirir inanın beyler futbol şansı yanımızda olacak 10 dk da 3 gol de atabiliriz topa vurursun adamın bacağına çarpar 90'na gider topa vurursun direğe çarpar kaleciye çarpar gol girer bu noktaya gelmişse kader bizim almamızı istiyor

Problem şu : Biz maclarin 90 dk larini bazen 3 sut atamadan bitiriyoruz. Insallah malatyaya karsi bi 10 sut atabiliriz kaleye isabetli!

Problem şu : Biz maclarin 90 dk larini bazen 3 sut atamadan bitiriyoruz. Insallah malatyaya karsi bi 10 sut atabiliriz kaleye isabetli!
Onemli olan Bjk nin puan kayip etmesi burda eger bjk golu yerse veya son dakikalara berabere girerse biz ne var ne yok basar golu atariz. Iste izmirden gelecek guzel haberler onemli umarim averaja kalmaz yoksa cok uzulurum. Hatayspor'a pis kufur ederim onlarin yuzunden averajda geri dustuk.

Onemli olan Bjk nin puan kayip etmesi burda eger bjk golu yerse veya son dakikalara berabere girerse biz ne var ne yok basar golu atariz. Iste izmirden gelecek guzel haberler onemli umarim averaja kalmaz yoksa cok uzulurum. Hatayspor'a pis kufur ederim onlarin yuzunden averajda geri dustuk.

Hatay zaten kufurlerin en agırını hak ediyor. Bizi 3-0 yen , bunlara 7-0 yenil !!

Hatay zaten kufurlerin en agırını hak ediyor. Bizi 3-0 yen , bunlara 7-0 yenil !!

Algıcı serefsiz kargalar bizim 8-0 yendigimiz ankaragucunu ayni sene bir 6-0 bir de 5-0 yenmislerdi ondan hic bahsetmezler mesela !

1621059024520.webp

Bugün averaj kasarak galip gelemeyeceğimizden %100 eminim. Çünkü bu kadro Malatya gibi savunma yönü iyi sayılabilecek bir takıma 5-6 gol atamaz. Ceza sahasına girince eli ayağına dolaşan garip bir takımımız var. O yüzden bütün olay Göztepe’nin bjk dan puan koparmasına bakar.

İnşallah bu sezonun diğer maçlarda olduğu gibi ilk yarıyı heba ettiğimiz rezil bir futbol oynamayız. Olur veya olmaz özelikle ilk 20 dakika Malatya'nın başını döndürecek şekilde pres altında başlamalıyız ve bu sürede mutlaka gol veya goller bulmalıyız. Denizli maçında ki rakibe pozisyon veren bir başlangıç olmamalı bu maç. Zaten kaldı son 90 dakika bir zahmet bu maç ne var ne yoksa yansıtsınlar sahaya.

Aklı selim böyle davranmayı gerektiriyor; hatta ben taraftarlık 'güdü' sünü bile sorgulayan adamım; benim Galatasaraylı olmamı sağlayan kişi/olay kimdir/nedir bilmem bile, eğer o kişi FB li olsaydı, şu an ben de 4. yıldız ağıtları yakan bir FB li olacaktım, geniş ailemin yarısı gibi. Reel hiçbir tarafı yok bunun. Ancak gönül ferman dinlemiyor işte; kaç gündür yapacağım işleri, alacağım önemli kararları mümkün olduğunca ötelemekteyim...

Tekrar tercih şansı verilse, futbola hiç ilgi duymayan biri olmayı seçerdim kesinlikle; samimi söylüyorum...
Tekrar tercih şansım olsa yine de futbolu severdim yine Galatasaray’lı olurdum. Ama geçmişte yaptığım saçmalıkları yapmazdım. Kavga gürültü ettiğimiz olmuştur. Ama herşey değişti şuanda. Eskisi gibi değiliz. Arkadaşlar özellikle çoluğu çocuğu olmayanlara söylüyorum evlenin ve çocuk yapın. Hayatın gerçeği işte o zaman başlıyor. Tabi futbol izlemeye devam edin ama hayatınızın en uç noktasına koymayın. Olaya hobi olarak bakın.

Geri
Üst Alt