Bugün averaj kasarak galip gelemeyeceğimizden %100 eminim. Çünkü bu kadro Malatya gibi savunma yönü iyi sayılabilecek bir takıma 5-6 gol atamaz. Ceza sahasına girince eli ayağına dolaşan garip bir takımımız var. O yüzden bütün olay Göztepe’nin bjk dan puan koparmasına bakar.
bunlar spor medyasinin algi operasyonlari. Rize‘den tam 4 gol yemisler. Sen Bjk‘li misin?

Bu arkadasi arastiralim.

Bugün averaj kasarak galip gelemeyeceğimizden %100 eminim. Çünkü bu kadro Malatya gibi savunma yönü iyi sayılabilecek bir takıma 5-6 gol atamaz. Ceza sahasına girince eli ayağına dolaşan garip bir takımımız var. O yüzden bütün olay Göztepe’nin bjk dan puan koparmasına bakar.
bunlar spor medyasinin algi operasyonlari. Rize‘den tam 4 gol yemisler. Sen Bjk‘li misin?

Bu arkadasi arastiralim.

Olursa olur olmazsa canımız sagolsun mücadele etsinler görelim yeter. Farklı yenecegımızı sanmıyorum olursa puan farkıyla olur. İşin buralara gelmesi bile mucizeydi.

Malatya kapancak doğru ama gol yedigi anda sacmalicak. Çünkü kapanayim mi saldirayim mi bilemicek. Kapansa malatya atağa cikmadi satti diyecekler. Acilsa malatya açıldı boşluk verdi dicekler. Ilk golu ilk 8 dk icersinde attik mi is biter. Ben ilk yarı 3 0 bitecek diyorum
1621065778405.webp

Coşma potansiyeli olan kadro bence;

Muslera
Donk Marcao
Yedlin Taylan Gedson Saracchi
Kerem Halil Mostafa Babel

İlk 15 çok önemli ve durmamak şart baktın Babel yoruldu hemen yerine biri girmeli, nefes aldırmamalıyız, ne rakip ne hakem bam bam bam modunu açmalıyız aksi takdir de yan pas geri pas bizi bozuyor, gerekirse gol yemek için çıkmalıyız ama herkesin suratında aç bir aslanın bakışı olmalı herkes METİN gibi oynamalı yenilmekten korkmamalı !​

Geri
Üst Alt