Tek korkum besiktas puan kayibi yasarkene bizde almamiz gereken risk yüzünden galibiyeti kacirirsak cok kötü olur.

Malatyanin puana ihtiyaci yok. Skor ne olursa olsun 90 dk kapanacaklar bence. 2-0 geriye düstüklerinde amaclari fark daha da acilmasin olacak diye düsünüyorum
Asıl şike bu olmaz mi? Tesvik almis gibi kapanacak dark yeniyim diye..Puana ohtiyaci yok da averaja ihtiyaci mi var..Her takim iddasizda olsa puan için cikar ama herkes algiya basladi sanki herifler kapanip fark yememeye ugrasacak eger oyleyse neden ellerine ne gececek.. Aksi türlü gol yedik bizde atalim derlerse 4 5 daha rahat atariz...
Eger 2 yemis hala defansda bekliyosa bende tesvik orimi akmis tek amaci bizi sampiyonluktan etmek derim şike derim..

Malatya kapanacak da nereye kadar ? sen 3-0 yapınca o insanların 4ü yemeyelim mantığında olacağını sanmayın her anlamda koparlar maçtan, daha önce 6 attığımız maçlara bakın misal.

İsin aslina hakkaniyetle bakarsak daha kisitli kadro ile cok kotu maddi durum ile bugunlere gelen besiktasta aboubakar krizi patlamasa veya cenk sakatlanmasa sezon simdiye coktan bitmisti bizden daha kotu kadro ile bizden cok daha iyi top oynadilar

Sampiyon olmayi cok istiyorum ama Besiktas ta olursa gram uzulmem cunku hakeden onlar biz degiliz ama tarih sampiyonu yazar hakedeni degil elimizden geleni yapalim sahada 90 dakka kosan basan isiran isteyen bir takim goreyim yeter sonuc ne olursa olsun uzulmem

İsin aslina hakkaniyetle bakarsak daha kisitli kadro ile cok kotu maddi durum ile bugunlere gelen besiktasta aboubakar krizi patlamasa veya cenk sakatlanmasa sezon simdiye coktan bitmisti bizden daha kotu kadro ile bizden cok daha iyi top oynadilar

Sampiyon olmayi cok istiyorum ama Besiktas ta olursa gram uzulmem cunku hakeden onlar biz degiliz ama tarih sampiyonu yazar hakedeni degil elimizden geleni yapalim sahada 90 dakka kosan basan isiran isteyen bir takim goreyim yeter sonuc ne olursa olsun uzulmem
Evet kesinikle hakettiler
Hele aldiklari en az 15 haksiz puan varken

Başı kesik tavuk gibi saldırmamıza gerek yok sakin doğru ve son vuşları gol çevirecek akıllıca oyun lazım.gönül elbette karga ve f5 maçlarındaki 14 dkk 3-0 öne geçmeyi ister ama önemli olan şampiyonluktur.bazen 3-0 öne geçersin ama allah korusun bi anda öyle terslikler oluşurki sakatlıklar bi anlık rehavetle yapılan penaltı ile görülen kırmızı kart buna bağlı aşırı gerginlikle hakeme saldırgan olup daha da eksilmeler ve maçın bi anda 3-3 e felan gelmesi kargaların skoru durumumuzu öğrenip gol ya da goller atması.demek istediğim kafamızda kurguladığımız güzellikler gaybı bilmediğimiz için sonradan üzülmemize sebep olur.1-0 olsun sonu şampiyonluk olsun allah içimize şampiyon olacağımızın rahatlığını versin en güzeli öyledir.3-0 da bile 4-0 da bile allah o rahatlığı nasip etmezsse gene insan perişan oluyor.en iyi davranış allaha el açmak ve kafayı düşüncelerle bunaltmamak.inşallah akşam şampiyonlukla yüzümüz sorunsuz güler.aminn

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

42 maç oynanmış kafa kafaya kim girdiyse hak etmiştir

1621067769433.webp

Evet kesinikle hakettiler
Hele aldiklari en az 15 haksiz puan varken
Her sene oluyor o kardesim bizim sampiyon oldugumuz sene rakiplere sor onlarda haksiz 15 puaniniz var der

Genel olarak futbol olarak bizden iyi oynadilar bizim kadroumuz onlardan kat kat daha genis buna ragmen savastilar bizim beyzadeler eli belinde dolandi 10 kisi kazandiklari bir mac vardi oyle bir mucadele ettilerki takdire sayandi benim gorusum bu hakeden onlar ama diyorum ya onumuze kupa koyarlarsa tarih sampiyonu yazar umarim buda biz oluruz

Gs taraftari, 3-0'in rovansinda tarihin en iyi Real Madrid takimlarindan birine karsi 5-1'i hayal etmis ve hatta bunu başarmaya cok yaklasmis bir takimin taraftaridir. Yeni Malatya denen mahalle takimina karsi mi hayal edip mucadele etmeyecek? Fark atamayiz diyenler var cevremde, Bjk'nin puan kaybini bekleyecekmisiz. Gs taraftarina yakismiyor bu. 6-0'i hatta 7-0'i hayal ediyoruz ve gerekli hirsla basarmamiz isten bile değil.

Her sene oluyor o kardesim bizim sampiyon oldugumuz sene rakiplere sor onlarda haksiz 15 puaniniz var der

Genel olarak futbol olarak bizden iyi oynadilar bizim kadroumuz onlardan kat kat daha genis buna ragmen savastilar bizim beyzadeler eli belinde dolandi 10 kisi kazandiklari bir mac vardi oyle bir mucadele ettilerki takdire sayandi benim gorusum bu hakeden onlar ama diyorum ya onumuze kupa koyarlarsa tarih sampiyonu yazar umarim buda biz oluruz
Her sene bu kadar olmuyor iste yaniliyorsun

Geri
Üst Alt