Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Igneyle oynama ihtimali varsa kuru cikar oynarolsa iyi olur ya savunma arkasina kosulari ve aldigi penaltilara ihtiyacimiz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Igneyle oynama ihtimali varsa kuru cikar oynarolsa iyi olur ya savunma arkasina kosulari ve aldigi penaltilara ihtiyacimiz var
Asıl şike bu olmaz mi? Tesvik almis gibi kapanacak dark yeniyim diye..Puana ohtiyaci yok da averaja ihtiyaci mi var..Her takim iddasizda olsa puan için cikar ama herkes algiya basladi sanki herifler kapanip fark yememeye ugrasacak eger oyleyse neden ellerine ne gececek.. Aksi türlü gol yedik bizde atalim derlerse 4 5 daha rahat atariz...Malatyanin puana ihtiyaci yok. Skor ne olursa olsun 90 dk kapanacaklar bence. 2-0 geriye düstüklerinde amaclari fark daha da acilmasin olacak diye düsünüyorum

Evet kesinikle hakettilerİsin aslina hakkaniyetle bakarsak daha kisitli kadro ile cok kotu maddi durum ile bugunlere gelen besiktasta aboubakar krizi patlamasa veya cenk sakatlanmasa sezon simdiye coktan bitmisti bizden daha kotu kadro ile bizden cok daha iyi top oynadilar
Sampiyon olmayi cok istiyorum ama Besiktas ta olursa gram uzulmem cunku hakeden onlar biz degiliz ama tarih sampiyonu yazar hakedeni degil elimizden geleni yapalim sahada 90 dakka kosan basan isiran isteyen bir takim goreyim yeter sonuc ne olursa olsun uzulmem
42 maç oynanmış kafa kafaya kim girdiyse hak etmiştirİsin aslina hakkaniyetle bakarsak daha kisitli kadro ile cok kotu maddi durum ile bugunlere gelen besiktasta aboubakar krizi patlamasa veya cenk sakatlanmasa sezon simdiye coktan bitmisti bizden daha kotu kadro ile bizden cok daha iyi top oynadilar
Sampiyon olmayi cok istiyorum ama Besiktas ta olursa gram uzulmem cunku hakeden onlar biz degiliz ama tarih sampiyonu yazar hakedeni degil elimizden geleni yapalim sahada 90 dakka kosan basan isiran isteyen bir takim goreyim yeter sonuc ne olursa olsun uzulmem
Artik kerem yapmaliolsa iyi olur ya savunma arkasina kosulari ve aldigi penaltilara ihtiyacimiz var
Her sene oluyor o kardesim bizim sampiyon oldugumuz sene rakiplere sor onlarda haksiz 15 puaniniz var derEvet kesinikle hakettiler
Hele aldiklari en az 15 haksiz puan varken
Bu takim bizi bu sene cok üzdü. En son saliIki hafta once, bu maci 5-0 aldigimiz taktirde sampiyonuz hesabi sozkonusu olsaydi, kendimizi yuzde 80 sampiyon ilan etmistik.
Bugun fark olmaz, Besiktasin puan kaybina bagliyiz demek, psikolojik bir durum.
Her sene bu kadar olmuyor iste yaniliyorsunHer sene oluyor o kardesim bizim sampiyon oldugumuz sene rakiplere sor onlarda haksiz 15 puaniniz var der
Genel olarak futbol olarak bizden iyi oynadilar bizim kadroumuz onlardan kat kat daha genis buna ragmen savastilar bizim beyzadeler eli belinde dolandi 10 kisi kazandiklari bir mac vardi oyle bir mucadele ettilerki takdire sayandi benim gorusum bu hakeden onlar ama diyorum ya onumuze kupa koyarlarsa tarih sampiyonu yazar umarim buda biz oluruz