Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atmak kadar yememenin de önemi büyük. öyle tactan, ayağının altından top kaçırmalı gol yersek çıldırırım yemin ediyorum.**bjk 2 fark atarsa biz 5 fark atmak zorundayız.
**biz 5 fark atarsak bjk 3 fark atmak zorunda.
iki cümle de aynı aslında, bardağın neresinden baktığına bağlı. 2. cümle çok daha motive edici yanlız :d.
ya sen 5 farkı yakala, diğer maçta ne olursa olsun.
biz malatya'yı 5'lersek, şampiyon oluruz aga ben onu bilir onu söylerim.
bjk inönü'de olsa, eksiksiz olsa belki ama bu şekilde izmir'de göztepe'ye 3 fark atamaz.
noldu lan bu arada dün ki video çok güzel olmus emeğine sağlıkeywahh
eywallah. geçen sene yapmıştım aynısını attım.noldu lan bu arada dün ki video çok güzel olmus emeğine sağlık
Saracchi'nin taç atışı kullanması katiyen yasaklanmalıatmak kadar yememenin de önemi büyük. öyle tactan, ayağının altından top kaçırmalı gol yersek çıldırırım yemin ediyorum.
neznimde kelimesinden anlamalıydım.eywallah. geçen sene yapmıştım aynısını attım.
yiğit twit atmış. inş. bu sene karavanası azdır.
Aklı selim böyle davranmayı gerektiriyor; hatta ben taraftarlık 'güdü' sünü bile sorgulayan adamım; benim Galatasaraylı olmamı sağlayan kişi/olay kimdir/nedir bilmem bile, eğer o kişi FB li olsaydı, şu an ben de 4. yıldız ağıtları yakan bir FB li olacaktım, geniş ailemin yarısı gibi. Reel hiçbir tarafı yok bunun. Ancak gönül ferman dinlemiyor işte; kaç gündür yapacağım işleri, alacağım önemli kararları mümkün olduğunca ötelemekteyim...Şöyle bakıyorum da biz bazı şeyleri çok abartıyoruz. Aşırı gerginleştirip kendimizi yiyoruz. Halbuki olağan akışına bıraksak ne olacağını göreceğiz. Ne gerek var sinir stres yapmaya. Ben eskiden Galatasaray’ın ŞL maçı olduğunda yemin ederim heyecandan titrerdim.Yıllar evvel Lazio ile bir maçımız vardı ve 1-0 yenilmiştik. Maçtan sonra surat beş karış. Abim ki çok futbolu sevmez ama benimle beraber izlerdi ŞL maçlarını. Maçtan sonra hiç çekilmez olduğumu söylemişti. Kalpte kırardım. Şimdi bakıyorum da aslında hiç gerek yok böyle şeylere. İzle geç. Onun için gerginlik yapmaya hiç gerek yok. İzliyecez maçı kazanırsak sevinecez kazanamassak bir daha ki seneye odaklanacaz. Bu sene ki ve diğer senelerde ki gibi hayat devam edecek. Allah kalbimize göre versin. Dua edin yeter.
ya tamam da yan boşsa da atılır azra o taç oraya. tutamayan daha büyük kabahatli bence o topu. en son taylan için söyleyebilirim bunu mesela. en kötü taçı atana atılır bu top. topla kontrol sıfır olduğu için bazı oyuncularda ondan yiyoruz hep. luyindamaya attığı rezil bir atıştı ama gene %60 luyindama hatalı o taçta da. topa hareketlenmeli. saracchi nin elinden top çıktığında rakip orta sahada, depar ile gelir aldı rizeli ayağından topu. oyuncunun mental sıkıntısı bu da. beyni duruyor bazılarının.Saracchi'nin taç atışı kullanması katiyen yasaklanmalı
Kardeş üstünü ört üşümüşsün....Biz ve bjk yenilecek fb kazanıp şampiyon olacak
geçen onu konustuk arkadasla. ömrümüz özellikle su pandemi döneminde eve tıkıldıktan sonra anladık ki galatasaray maçlarını beklemekle geçiyor. başka bir duygu bu ilgisiz olan birine anlattığında deli saçması gelen senin için olağan bir şey... :d ha memnun musun dersen ben her zaman memnunum. gelecek sonucların hayatıma etkisi elbet oluyordur amma çok uzatmadığım için tam ortasında diyemem. 2 3 saate toparlarım en kötü öyle günlerce etkilemez yani beni. uğraştıklarında falan da sinirlenmem kolay kolay.Aklı selim böyle davranmayı gerektiriyor; hatta ben taraftarlık 'güdü' sünü bile sorgulayan adamım; benim Galatasaraylı olmamı sağlayan kişi/olay kimdir/nedir bilmem bile, eğer o kişi FB li olsaydı, şu an ben de 4. yıldız ağıtları yakan bir FB li olacaktım, geniş ailemin yarısı gibi. Reel hiçbir tarafı yok bunun. Ancak gönül ferman dinlemiyor işte; kaç gündür yapacağım işleri, alacağım önemli kararları mümkün olduğunca ötelemekteyim...
Tekrar tercih şansı verilse, futbola hiç ilgi duymayan biri olmayı seçerdim kesinlikle; samimi söylüyorum...