Şampiyonluk bugün malesef bizim elimizde değil. Ben averajla şampiyonluğun geleceğine inanmıyorum. Maçların ilk 20 dakikaları çok önemli. 2 taraf içinde erken gelebilecek goller karşı tarafı etkileyecektir.

Kısacası bugün şampiyonluk kaybetmeyeceğiz keza kazandığımız bir şey yok. Kaybettiysek çok önceden içerideki Rize, Kayseri maçlarında kaybettik.

Umarım Beşiktaş istediğimiz sonucu alır ve sezonu şampiyon kapatırız.
O mal mal geri paslar yüzünden gidecek şampiyonluk giderse. Ama ben hala bjk nin berabere kalacağını düşünüyorum. Şerefsiz hatayda kıçına kına yakıyordur 7 yedikleri için

ilk dakikalarda fb'nin gol atması da bjk'yi panikletip çökertebilir

Emre Akbaba-Arda-Babel üçlüsü oynamamalı diyorum ama kesin bu üçlü çıkacak
Ağzına sağlık renktaş.. Son zamanlarda Babel'de biraz ivme olsada Onyekuru ile Emre Kılınç beraber çok etkili oluyor.. Sezon başından beri hiçbir şey üretemeyen Arda ve Emre Akbaba'yı oynatması yüzünden kaç maç kaybettik hala PEŞKEŞ hala PEŞKEŞ..

Sen ısrarla skor ve asist üretmeyen oyuncuları ileri uçta ısrarla görevlendirirsen bunun adı Sabotajdır.. Bıktım abi Fatih hocanın sabotajlarından bıktım usandım.. Fatih hocaya olan sevgim nefrete dönüştü..

Maç sonrası paylaşacaktım şimdiden paylaşayım :asd:

İçimden bir his çok pisi pisine Şampiyonluğu kaybedeceğiz diyor:(

Bjk puan kaybetse bizde kaybedeceğiz veya bjkn 2-1 alacak biz 3-1 alacağız.

En yoğun gelen his ise Hatay maçında olduğu gibi bjk bir anda 2-0 öne geçip fark atacak:((

İnşallah yanılırım.

Geri
Üst Alt