Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.343
- 101.547
- 5.238
Şu saatten sonra ali,veli farketmez. İnanın şampiyon olacağız.
Galatasaray 3-1 Malatya
Gözgöz 1-1 Beşiktaş
Galatasaray 3-1 Malatya
Gözgöz 1-1 Beşiktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı durum ben de var.Yemek filan da yenmiyor.Fazla ümitlenmek istemiyorum ama fena heyecan bastı maçı izleyemicem galiba @Onur Kosar
sus ulan susKgümrük maçından beri şampiyonluğa inanmıyorum hala da inanmıyorum olursakta seviniriz
Yok yemek konusunda sıkıntım olmaz ama heyecan fenaAynı durum ben de var.Yemek filan da yenmiyor.
Yok mu bunun bir çaresi?
18 de başlasa idi şimdiye kadar çoktan bitmiş ve rahatlamıştık.Ya 20.30 nedir başlatın 20.00 da benim 36 dk daha bekleyecek gücüm kalmadı kalpten gidicem
Tamamda cift forvetleri var adem ve tetteh okadar defansif adamla nasil pas yapip cikacaklar tam kapanip golleri yerler bence cift forvet cok yanlis malatya icin helede adem %100 eforla oynamazsa duman olurlarMalatya'ya bak.. Utanmasalar 11 tane defans koyacaklar. Yuce rabbim sen Gs'mizi sampiyon eyle. O kadar cok kisi ve kuruma girecek ki o kupa.. Gece listesini yayinlayacagim.
O kadar algı yapıldı ki averaj takımı vs bizim yönetim uykuya devamIrfan serefsize bak 5li cikmis fark yememek icin
Fatih hoca rakibe ayip olmasin diye Akbaba ve Arda'yi oynattigi icin. Eger penaltiyi atsa o 1 golü eminim yemezdik. Rahat 5-0la dönüp esit averajda cikardik bu maclara.Karagümrük Denizli’ye 5 tane yağlamış hedefsiz takım. Biz dördü zor attık geçen hafta.
goller denizli 10 kişi kaldıktan sonra geldi, o ana kadar denizli öndeydi.Karagümrük Denizli’ye 5 tane yağlamış hedefsiz takım. Biz dördü zor attık geçen hafta.