O degilde 36 yasindayim. Kendimi bildim bileli herhalde ilk defa son duzlukte kaybediyoruz. Bunun uzuntusunu bile bilmiyorduk
Biz kaybetmedik zaten çok gerideydik, kaybetmek için önde olmak gerekir öndekilerin mallığından yakaladık ama olmadı. 3 hafta önce kupayı bile istediler, rahat rahat şampiyon olacaklardı inim inim inlettik.

O degilde 36 yasindayim. Kendimi bildim bileli herhalde ilk defa son duzlukte kaybediyoruz. Bunun uzuntusunu bile bilmiyorduk

Demin bende ondan bahsettim umarım bu kırılma anı olmaz, bir daha böyle bir facia yaşamayız

Herkes 2 hafta 3 hafta önce potada bile değildik diyorda, Galatasaray son hafta ipleri elinde tutuyorsa bu işi bitirirdi ilk oldu bu umarım bir daha olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim ilk yari yanlis kadroyla cikti yine ama bu eyamcilara yapacagini yapti yine, eger rozierin pozisyonunda penalti calsa kimse birsey diyemez.

Bizim şampiyon olmamamız futbolun adaleti diyorsunya. Bizim kötü olmamız rakibin sezon başından beri türkiyenin tüm kurulları tarafından kayrıldığı gerçeğini görmemezlikten geleceğimiz anlamına gelmiyor dostum.
Bunlar bizi ancak iyi futbol oynarsak ilgilendirir renkdas. Bu benim dusuncem. Biz once catir catir oynayalim sonra hakkimiz yendi diyelim. Fatih Hoca lutfedip teknik adamlik yapsa 3 mac, simdi sampiyon bizdik. Adam final macina dahi coplerle cikti.

33 şut atılmış kaleye. Galatasaray trabzonspor maçı hariç son serilerde toparladı ama yetmedi. Çok güçlü oyunlar oldu. İlk yarı herkesin sallamasına rağmen güçlü oyun oynadık. Maçların seyircisiz oynandıgı ortamda bu tempoyu yapan takım bulmak zor. Belki 10 hafta evvel bjk yaptı bi ara.

İlkyarı 2-0 önde kapatmalıydık çok pozisyon bulduk. Umut vaadeden leri saymıyorum bile. Bir de gittik üstüne gol yedik klasik. İkinci yarı kaçtane kaçırdık sayısını bilmiyorum. Hocaya çok net yazar bu sezon. Ama ben nankörlük edemem, ölçülü eleştriye saygım sonsuz. Kesinlikle eleştirilmeli. Ama yok ne zaman istifa ediyor falan tarzı embesilce trollükler çok saçma.

500 bin dolarlık beşiktaşı şampiyon yapan Terim net başarısız olmuştur. Perde arkasında neler yaşandıgını biliyoruz ama. Terimi eleştirirken kulagınızın üstüne de yatmayın az delikanlı olun. Sezon başından beri Galatasaray a yapılan müdahaleler, fb ve bjk kollanırken bizi aşşağı itme de hiç utanma, çekinme falan olmadı tff de. Siz burada hoca ve Arda turan bu konulara dikkat çekerken ne anlatıyorsunuz yav falan tarzı salağa yatarsanız olmaz.

Bu korona mevzusu olmasa bu 2 seneyi de bi şekilde şampiyon bitirirdik. Seyircisiz korona sezonları bize yaramadı.
Biz çok şampiyonluklar gördük. Yine görürürüz. İlk defa şampiyonluk kaybetmiyoruz. Gelecek sene herkes kendine çeki düzen verecek.Terim artık takımı şampiyon yapacak başka lamı cimi yok.

Demin bende ondan bahsettim umarım bu kırılma anı olmaz, bir daha böyle bir facia yaşamayız

Herkes 2 hafta 3 hafta önce potada bile değildik diyorda, Galatasaray son hafta ipleri elinde tutuyorsa bu işi bitirirdi ilk oldu bu umarım bir daha olmaz

Onye ve Falcao olsa durum daha değişik olabilirdi, Göztepeye çok güvenmiş bizim takım bu belli

Biz kaybetmedik zaten çok gerideydik, kaybetmek için önde olmak gerekir öndekilerin mallığından yakaladık ama olmadı. 3 hafta önce kupayı bile istediler, rahat rahat şampiyon olacaklardı inim inim inlettik.

Bu dediğiniz eğer 2006 yılındaki Denizli maçında söyleseydiniz okey derdim

Ama bu maçta ipler gayet bizim elimizdeydi ve kaybettik

Rakibin ne yaptığı önemli değil biz kendi maçımıza bakıp istekli coşkulu arzulu oynamalıydık , şampiyon olamasak bile denedik olmadı derdik en azından

Ama koskoca ilk yarı bu takım naptı ki..

Gol atmayı bırakın gol yiyip bjk yi psikolojik olarak rahatlattı devre arası

Ali koç Fb ‘nin başına fb yi şampiyon yapmak için değil taraftar gücünü kullanıp Devlete Parmak Sallamak İçin gelmişti..

Fb de ... Türk futbolu da bu kanserden umarım kısa sürede kurtulur

Bu arada ilk defa geriye dustugumuz maci kazandik sanirim. Sezonun baska bir keskeside ceviremedigimiz 7-8 macti

Fenerbahçelileri anlamış olduk, allah bize demek ki o yüzden nasip etmedi hiç son ana kadar gitmeyi. Bu manyakların çektikleri harbiden beter, hadi biz kendimizi alıştırdık şansa buralara geldik, bu noktaya gelip sezon başından beri hak ettiğin bir şampiyonluğu kaybettiğini düşünsene?

Çok koyarmış bu durum, Beşiktaş ve Sergen'de winnerlıkta bizden sonra gelirler. 2003 ve 2021'de öyle böyle elimizden almış oldular.

Hatayspor telefon konuşmaları konusu var lig tescil edilmez diyenler var doğru mu?

Özeti izliyorum şimdi maçın başında Arda-Halil (2)-Emre çok net goller kaçırmışlar.2. yarıda Babelin şutunu çıkarmış kaleci,Marcaonun kafası,ardından Mohamedin kafası yanlış görmediysem sonrasında Keremin kaçırdığı net goller ve Oğulcanın attığı golle 3-1 bitti maç.Kaçırdığımız pozisyonların yarısını atsak 6-7 olacak maçı zar zor 3-1 kazandık.

Şampiyonluğu maalesef ilk yarıda verdik. Devreyi 1-0 geride kapatmak kimsenin aklına gelmezdi herhalde. İlk yarıda 34 orta yap beceriksizler ya vuramadi ya da daga taşa vurdu. Babel'i solda başlatıp Arda yerine Kerem ile başlasak bile iki gol atardık ilk yarıda. İki hafta önce şampiyonluğu unutmuşken averajla şampiyonluk vermek üzdü sadece. Son dakikada kaybedilen birer puanlar, Denizli maçında farkı arttiramayisimiz bitirdi bizi.
Maçtan önce ne konuştuysak bizim maçlar ile ilgili hep benzer senaryo oldu.(Göztepe gol attı ama yenildi, Fırat BJK'yi üzmedi kritik anda ucuz bir penaltıyi çaldı.Biz baskılı başladık, çok pozisyon bulduk.Malatya da kötü takım, varlık göstermedi vs.)Ama sampiyon olmak için gol atacağımız forvet kenarda oturdu.Babel Arda için yerinden edilip diğer kanada atıldı.Emre Akbaba Denizli maçında sonra ilk 11'de yine kendisine yer buldu.Bütün bu kötü duruma karşın 34 orta yapacaksan hava hakimiyeti olan Mustafa Muhammed'i ilk 11 başlatsa bugün şampiyonluğu kutluyorduk.Şimdi bu oyuncular bu taraftar bu hocaya nasıl inansın.(Falcao ve Onyekuru olmaması da yine nasıl belli etti kendini.Halil, Kerem vs. ne kadar etkili oynarsa oynasın maksimum gol 2-3 olur.Surekli bu isimler pozisyona girerken hiç heyecan duymadım, zaten sürekli kaçırıyorlar.Hatta dedim bu nasıl şansızlık şu pozisyonlar neden Babel, Muhammed ,gibi isimlere gelmiyor diye.Halil'in bir gol atması bile şaşırttı beni.Ama zaten hücumda sürekli yanlış pas tercihleri çoğu pozisyonu da heba etti.Özetle oyun ve oyuncu tercihlerinde mantık hatası vardı.Nerde tutsak elde kaldı.İkinci yarı tamam değişiklik oldu ama zaman yetmeyeceği belliydi.

İlk yarı en kötü 2-0 yapsak ikinci yarı 60'a kadar 3-0 yapıp baskı altına alırdık

Düşünsenize dakika 65 falan 3-0 öndeyiz bjk yense bile 1 gol yetiyor.

Geri
Üst Alt