Ilginç misal ilk maçta 92. Dakikada 2. Golü yedik Karga'lardan o golde bizi Sampiyonluktan etmiş, yada Bjk nin 6-0 yendigi Rizeden evde 4 yedik, mesela 3 yedigimiz Hataya Bjk 7-0 yendi, 90+ larda yedigimiz 4 gol yüzünden 4 beraberlik sansi vardi, kisaca bunun sorumlusu Terim'dir..

9C504835-E4F4-4A3D-81A7-5D0B8793A06A.webp

Vay be 33 sut cekmisiz. Dün bu istatistigi gosterseler sampiyonuz derdik herhal

Son 3 hafta cok iyi mucadele verdik.Keske mucadeleye cok daha onceden verebilseydik.son 3 macta 10 gol atip 3 gol yememize rahmen Serefsiz Hatayin Averajini dusuremedik.Adamlar bizden aldi Bjkye verdi, sampiyonlugu resmen.Bjk'ye arti 10 averaj hediye ettiler bize 3 attilar gittiler Besiktastan 7 gol yediler .10 Averaj Ayip be ayip.Ben bu Haksiz sampiyonlugi hic unutmayacam Bizim gibi temiz bir camiyaya senelerci şikeci dediler.Ama o sezon kazandigimiz sampiyonluga bakilirsa ve Fark attigimiz takima bakilirsa durum cok Farkli bizim 8-0 yedigimiz takim Averaj takimiydi ama Hatay icin hangimiz bunu soyleyebilir.Bazi arkadaslardan bizden de 3 yediler ilk yari diyor .1.si ilk yari bu kadar formda degillerde 2.Uc tane golu her takim yiyebilir ama futbolda 7 tane gol cok nadir gorulur.Kisacasi Tum Galatasaray camiasinin hakki harram olsun hatay denilen takima.Bu gece siz bizim canimizi yaktiniz Allah sizinde caninizi yaksin.Hatay macini bosverin diyen Adamda benim gozumde Galatasarayli degildir Gitsin Feneri yada Besiktasi desteklesin.Besiktss şikeyle 7 tane gol aticak sonrada biz son 3 macta rakiplerimize beser gol atamadigimiz icin hakketmedik olacagiz way way way Taraftarima bak hale .Besiktas 3 Denizliye 4 Malatyayada 3 attik.Belki Denizliye daha fazla atabilirdik ama olmadi.Bu hirs umarim bizi daha ileri goturur.

Biraz şanslı ve becerikli olabilsek 7-8 fark rahat yapabilirdik. Malatya felan bir şey oynamadı. Biz atamadık.

3 haftada 10 gol atip 3 gol yemek mi looserlik Besiktas eline ayagina bulastiriyordu nerdeyse .
2003 ve 2021 de öyle böyle hatay matay aldılar elinden şampiyonluğu.
Son haftaya madem geliyosun atıcaksın golleri, atamıyosan sal gitsin önce ki haftalarda. Şu son hafta durumlarına bi dahada gelmeyiz insallah, bizim yapımıza göre değil. Fenerli stresi yaşadık resmen, zulüm lan bu

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ne şoka girdim nede yikildim, Fenerle karşilaştirmak saçma,zaten haftalar önce kaybettigimiz Şampiyonluk yarişina aptal 2 rakibimiz bizi zorla soktu, ben Ankaragücü maçinda verdigimizi düsünüyorum Şampiyonluğu..zaten berbat bir futbol izliyoruz 3 senedir, bu boktan ligde açik ara Şampiyon olamiyorsan Hocalik yapmayacaksin...

Beceriksizlik yüzünden değil kalite yüzünden atamadiğimiz gerçeğini idrak edememiş hâlâ çoğumuz, tıpkı teknik heyet gibi.Örnegin Falcao olsa ilk yarı 2-3 gol atıp girmiştik devre arasına.Halil, Kerem,Emre Akbaba, Taylan gibi oyuncuların kalitesi yetmedi.Beni asıl şaşırtan BJK maçına kalite deyip Falcao, Onyekuru, Babel başlayıp ve sonuç alıp şu maça Halil,Arda,Babel (ters kanatta),Emre Akbaba (BJK maçının tek verimsiz ismi idi,Emre Kılıç girince düzelmişti takım) çıkılmış olması şu maça.Hani Terim yerine başka bir teknik adam olsa sabote ediyor diyeceğim takımı.

Kerem aktürk un pozisyonuna yorum yapan oldu mu tekme yedi kendini yere atmadi kırmızı ve penaltı değil miydi o pozisyon ?

Onyekuruya ne oldu neden oynamadi .
Falcao ile aynı sakatlık,arka adale.Bu sene takımın özeti, biraz zorladı mı adeleler atıyor;BJK li oyuncular sürekli aynı 11,adele sakatlığı yok neredeyse.Ozetle bizim takım çalışmıyor, tıpkı duran top çalışmadığı gibi.Zorlayinca da atıyor.

Kerem aktürk un pozisyonuna yorum yapan oldu mu tekme yedi kendini yere atmadi kırmızı ve penaltı değil miydi o pozisyon ?
Klasik Kerem, rüzgarıyla düştü.Temas yok, topa vurmuş adam.En fazla çift vuruş olurdu.Fiziksel gelişim yok maalesef çoğu oyuncuda.Taylan haricî hiçbir yerli oyuncu da fiziksel olarak gelişmedi.İlginc.

Sinirden özeti izlemedim. Oğulcan’ın pozisyonu da vardı. Dirsek gibi görmüştüm sanki.
Ama VAR’daki mete şerefsizi sadece atiba olursa penaltı için çağırıyor işte.

Atan adama da vermedi ki cücü. oğulcan mıydı neydi ceza sahasında uçan tekme yedi herif resmen kafa topuna ayakla çıkıp eliyke oyuncunun kafasına yapıştırdı. Muhtemelen aynı oyuncuydu kereme tekmeyi koyan da.

Cücü fark olmasın mentalitesiyle maça çıktığı için işini yaptı

Falcao ile aynı sakatlık,arka adale.Bu sene takımın özeti, biraz zorladı mı adeleler atıyor;BJK li oyuncular sürekli aynı 11,adele sakatlığı yok neredeyse.Ozetle bizim takım çalışmıyor, tıpkı duran top çalışmadığı gibi.Zorlayinca da atıyor.
Ligin sonlarinda baya diri gozuktuk bence son dakikalarda Goller filan Bugun ikinci yarida oynadigimiz oyun Baska biseyler var calismamakla ilgisinin oldugunu sanmiyorum.

Yamuk suratli çepi Malatyayi nasilda etki altina aldi pust bu gece sinirden delirmezsem hic bir zaman delirmem.Yaziklar olsun.

Geri
Üst Alt