Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.345
- 77.563
- 4.218
AntrenmandaymışDiabate oynar umarım bize voleyi yapıştıran
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AntrenmandaymışDiabate oynar umarım bize voleyi yapıştıran
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapilmasini istediklerinizin listesini ÖZEL MESAJ yoluyla bana gönderebilirsiniz...Göztepe puan alamazsa malum şahısa yapılacak yaptırımlar hazır mı? @Keramettin TANRIVERDİ
Ne özeli yav?Açık açık söylüyorum.Saplayıp geçin!Yapilmasini istediklerinizin listesini ÖZEL MESAJ yoluyla bana gönderebilirsiniz...
@Sarper Yıldırım 'ı ilk fırsatta İzmir'e aldırıyoruzNe özeli yav?Açık açık söylüyorum.Saplayıp geçin!
@Sarper Yıldırım 'ı ilk fırsatta İzmir'e aldırıyoruz

Atınç zaten inanılmaz ağır bir oyuncu. Normalde de kötü olan bir oyuncu için imalar yapmak biz taraftara yakışmaz.
Bu arada 2-3 haftadır oynattıkları kaleci arda özçimen de çok basit goller yiyor. Umarım bjk maçında kalede irfancan oynar.
Yedeklerle oynafoynadilar gençler maçında. Kubilay diye biri yedirdi çoğu golü bu kaleci ile beraber. 7 oyuncu oynamadı mactaAtınç zaten inanılmaz ağır bir oyuncu. Normalde de kötü olan bir oyuncu için imalar yapmak biz taraftara yakışmaz.
Bu arada 2-3 haftadır oynattıkları kaleci arda özçimen de çok basit goller yiyor. Umarım bjk maçında kalede irfancan oynar.
Aldatmadın herhalde la bu pandemide zorlen 5 sene manyak kendi hatam olmasa üzülmem