Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.984
- 10.804
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş'ın en sıkıntılı olduğu 3 yer var son haftalarda forvet sonra defans hattı ve kaleci diyebilirim orta saha hariç her bölgede sorun yaşıyorlar. Karagümrük'de Ndao çıktı arkaya 2-3 kere sarktı Beşiktaş'a maçı kaybettirdi aslında ligde Ndao'nun daha üst versiyonu olan tek futbolcu da Halil hem orta kalitesi, hem oyun görüşü, hem arkaya attığı koşular ben şahsen Beşiktaş'ın Halil'i tutabilecek bir yapısı olduğunu düşünmüyorum arkada o alanı bırakırlarsa Halil'in en az 2 gole katkı yapabileceğine de inanıyorum.Dediğin gibi olabilir, enteresan bir maç olacak. Bjk 1 tane attı diyelim, 2 için hurra yüklenemez aslında. Sebebi ise; 1 gol yememek, 2.ci golü bulmaktan daha önemli. 3 puanı korumalıyız diyecekler
Korkutan her zaman en iyi oyuncularını oynar. Laf olmasın diye. Biraz karakter sahibiyse o şekilde okur genelde.Yalniz Göztepe sali günü full yedek kadroyla çikmiş gençler maçina, Kayserililer agliyordu aklima acaba Bjk maçinami takimi sakladilar diye geldi, yalniz defansdaki Atinc Sergen den fanatik Bjk li, o birde jahoviç korkutuyor beni..
Yeni sözleşme imzalamış. Taraftardan, Ünal Hocadan korkar zatenKorkutan her zaman en iyi oyuncularını oynar. Laf olmasın diye. Biraz karakter sahibiyse o şekilde okur genelde.
GSC Mobile App
Semihin golü var bize o haldeKorkutan her zaman en iyi oyuncularını oynar. Laf olmasın diye. Biraz karakter sahibiyse o şekilde okur genelde.
GSC Mobile App
Göztepe de üst üstte 3 maç kaybetmemiş bu hesapla onlarda kaybetmezüç maç arka arkaya kayıp yaşayacaklarını sanmıyorum. bence puan kaybetmezler.
averaj avantajıyla bjk şampiyonluğu alır gibi görünüyor
en büyük umudumuz takım halinde panik yapmaları olacak

Ali yavuz denizli de en parlayan isimdi.Korkutan her zaman en iyi oyuncularını oynar. Laf olmasın diye. Biraz karakter sahibiyse o şekilde okur genelde.
GSC Mobile App
olabilir elbette ama şampiyonluğa oynayan takımın tam da ligin sonunda 3 maçta birden patlaması ihtimali çok düşük geliyor bana.Göztepe de üst üstte 3 maç kaybetmemiş bu hesapla onlarda kaybetmez![]()
olabilir elbette ama şampiyonluğa oynayan takımın tam da ligin sonunda 3 maçta birden patlaması ihtimali çok düşük geliyor bana.
2019'da başakşehir bile böyle çözülmemişti.
beşiktaşlı oyuncular reaksiyon vermek isteyeceklerdir.
eğer biz erken gol/goller bulursak bunlar panik yapar ama tersi olur da bjk erken bir skor bulursa biz maçı kazansak da gerekli averajı elde edemeyiz gibi geliyor bana.
bu hikayede kaybedecek bir şeyi olmayan biziz. şampiyonluk ihtimali neredeyse 1 ay evvel bitmişti bizim için. mucizevi şekilde iki rakip birden kaybedince belki de bu performansımızla olmamamız gereken bir yere geldik. tutunacağımız ihtimal onların üzerindeki baskının hata yaptırması. umarım öyle olur.
hahahaha kavga var koşun
tjkliler birbirine girdi
Bunlar hep korkudanacayip gerginler

fenerliler aliskin onlar boyle degildiBunlar hep korkudan![]()
Şimdiden alışsınlar asıl soru şampiyonluğu alırsak bizi alkışlayacaklar mı ?fenerliler aliskin onlar boyle degildi

zannetmem , sampiyon olamazlarsa bjk karisir.Alışsınlar şu şampiyonluğu alırsak bizi alkışlarlar mı![]()
Bülenti toplanıp dövsünler rahatlarlaracayip gerginler