SL 20/21 H:42 | Göztepe 1-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

Dediğin gibi olabilir, enteresan bir maç olacak. Bjk 1 tane attı diyelim, 2 için hurra yüklenemez aslında. Sebebi ise; 1 gol yememek, 2.ci golü bulmaktan daha önemli. 3 puanı korumalıyız diyecekler
Beşiktaş'ın en sıkıntılı olduğu 3 yer var son haftalarda forvet sonra defans hattı ve kaleci diyebilirim orta saha hariç her bölgede sorun yaşıyorlar. Karagümrük'de Ndao çıktı arkaya 2-3 kere sarktı Beşiktaş'a maçı kaybettirdi aslında ligde Ndao'nun daha üst versiyonu olan tek futbolcu da Halil hem orta kalitesi, hem oyun görüşü, hem arkaya attığı koşular ben şahsen Beşiktaş'ın Halil'i tutabilecek bir yapısı olduğunu düşünmüyorum arkada o alanı bırakırlarsa Halil'in en az 2 gole katkı yapabileceğine de inanıyorum.

Yalniz Göztepe sali günü full yedek kadroyla çikmiş gençler maçina, Kayserililer agliyordu aklima acaba Bjk maçinami takimi sakladilar diye geldi, yalniz defansdaki Atinc Sergen den fanatik Bjk li, o birde jahoviç korkutuyor beni..

Yalniz Göztepe sali günü full yedek kadroyla çikmiş gençler maçina, Kayserililer agliyordu aklima acaba Bjk maçinami takimi sakladilar diye geldi, yalniz defansdaki Atinc Sergen den fanatik Bjk li, o birde jahoviç korkutuyor beni..
Korkutan her zaman en iyi oyuncularını oynar. Laf olmasın diye. Biraz karakter sahibiyse o şekilde okur genelde.

GSC Mobile App

üç maç arka arkaya kayıp yaşayacaklarını sanmıyorum. bence puan kaybetmezler.

averaj avantajıyla bjk şampiyonluğu alır gibi görünüyor

en büyük umudumuz takım halinde panik yapmaları olacak

üç maç arka arkaya kayıp yaşayacaklarını sanmıyorum. bence puan kaybetmezler.

averaj avantajıyla bjk şampiyonluğu alır gibi görünüyor

en büyük umudumuz takım halinde panik yapmaları olacak
Göztepe de üst üstte 3 maç kaybetmemiş bu hesapla onlarda kaybetmez :asd:

hahahaha kavga var koşun :ROFLMAO:
tjkliler birbirine girdi

Göztepe de üst üstte 3 maç kaybetmemiş bu hesapla onlarda kaybetmez :asd:
olabilir elbette ama şampiyonluğa oynayan takımın tam da ligin sonunda 3 maçta birden patlaması ihtimali çok düşük geliyor bana.
2019'da başakşehir bile böyle çözülmemişti.
beşiktaşlı oyuncular reaksiyon vermek isteyeceklerdir.
eğer biz erken gol/goller bulursak bunlar panik yapar ama tersi olur da bjk erken bir skor bulursa biz maçı kazansak da gerekli averajı elde edemeyiz gibi geliyor bana.

bu hikayede kaybedecek bir şeyi olmayan biziz. şampiyonluk ihtimali neredeyse 1 ay evvel bitmişti bizim için. mucizevi şekilde iki rakip birden kaybedince belki de bu performansımızla olmamamız gereken bir yere geldik. tutunacağımız ihtimal onların üzerindeki baskının hata yaptırması. umarım öyle olur.

olabilir elbette ama şampiyonluğa oynayan takımın tam da ligin sonunda 3 maçta birden patlaması ihtimali çok düşük geliyor bana.
2019'da başakşehir bile böyle çözülmemişti.
beşiktaşlı oyuncular reaksiyon vermek isteyeceklerdir.
eğer biz erken gol/goller bulursak bunlar panik yapar ama tersi olur da bjk erken bir skor bulursa biz maçı kazansak da gerekli averajı elde edemeyiz gibi geliyor bana.

bu hikayede kaybedecek bir şeyi olmayan biziz. şampiyonluk ihtimali neredeyse 1 ay evvel bitmişti bizim için. mucizevi şekilde iki rakip birden kaybedince belki de bu performansımızla olmamamız gereken bir yere geldik. tutunacağımız ihtimal onların üzerindeki baskının hata yaptırması. umarım öyle olur.

Sevismesini ve topraga ciplak ayakla basmasini onerecegim diger bir arkadasta sensin Mustafa, bir digeri ise Kayra. Abi siz neden bu kadar olumsuzsunuz bu kadar ? Totemse, goz-ardi et yoksa cik balkona, iki bira ic (olmadi kola ya da cay) hava al falan. Muzik dinle mesela, ruhun gidasidir, azaltir negatif elektirigi. Dus alirken sarki soyle, bagir falan.. Tarkan dinle. Eski maclarimizi izle.. Kripto borsaya gir.. Tarantino filmi izle mesela.

Biz ne kadar hirsli oynayacaksak onlarda oyle oynayacak bence macin basinda aksilik yasayan takimin geri donmesi cok zor umarim besiktas baslarda aksilik yasar coker gider

Geri
Üst Alt