Diagne 5 dkda falcaodan daha cok katki sagladi takima. Gülelim mi aglayalim mi

Bugün Muslera olsa iki golü de yemezdi hele 2. gol komedi gibi ya yerden yuvarlanarak gelen topu kalenin içine tokatladı Allah belanı versin senin kaleci bozuntusu

arda ve emre akbaba'nın bu halleriyle Galatasaray'da yerleri yok. bunların yerine Atalay oynasa aynısı olurdu zaten.

Korner oldugunda top karsilayamiyo bu takim,bu gecen sezondan beri buyuk sorun

5.haftada havlu falan atilmaz.sacmalamayi birakin artik ya.10 kisi olmamiza ragmen sansa yendi alanya.trajik bi yenilgi sadece.buyuk konsantre kayıpları vardi mac icinde.oyuncu ve oyun konusunda ise umarim artik son ders olmuştur bu.baska da bisey diyemiyorum
Ya sokayım senin polyannalığına artık bi sal be bizi

yönetim bizden daha çok acı çekiyordur şu an..fb bu haftada lider olamadı..

ilk yarıyı çöpe atıyorum rezil bişeydi
2. golümüzün iptal edilmesi kadar büyük bir o. çocukluğu görmedim
sonra hoca sağolsun değerli değişikliklerle herifleri maça geri soktu
bala göte gol atıp yendiler
marcao saraç ömer ve babeli tenzih ederek geri kalanının tea

Ne bekliyorsunuz? Bir maç iyi oynadı diye Taylan a ve Belhanda ya methiyeler düzdüler. Bu takımda ne yetenek ne de ruh var. Takımın içi bomboş. Bir maç iyi oynadığını sana futbolcular kendini Messi sanıyor.
Bu takıma 13 milyon euroluk bir çöp alındı. Bu takıma emekliliği gelmiş Arda alındı. Babel alındı. Şener diye biri var. edek kulübesinde yatıyor.
Kerem niye alındı? Oğulcan niye alındı? Yoksa yine menajer ayakları mı?

Ali Yavuz Kol bir maçta şansı hak etmiyor mu?

Fatih Terim den masalları dinleyelim yine kamera karşısına çıkınca biri haber versin zahmet olmazsa.

Geçen sene atıp tutuyordu , radikal değişiklikler,

Bambaşka bir Galatasaray..

Haketmeyen defolup gidecekti değil mi sayın Terim ??

Haketmeyenden kasıt feghouli,belhanda,falcao... falan değil

Lemina,Seri,Onyekuru,Nzonzi falanmış demek ki..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda değişikliği müthiş bi taktikti. Bu muhteşem değişiklik bana gelecek adına büyük ümitler verdi.

Artik mac icinde yasananlara ve olacaklara,son dkda yenen gole vs uzulmeyecek duruma geldik.bunu asmak lazim once.gidisat belli her zaman

Ulan o degilde yanarım yanarım bu sene herkeş çöp ona yanarım. Bu ezikler elini kolunu sallaya sallaya sampiyon olacak.

Geri
Üst Alt