Sacini sevdigimin kalecisini kadro disi birakmayan bu takima alanlari allaha havale ediyorum. Kasimpasada yedek olan adam nasil bizde as kaleci oldu????
Altyapidaki kaleciler ne kadar kötü olabilir?
Sedikida saanaa neeetttiii fatih hoca

Nedense sürekli şikeciler ile oynadıktan sonra takımın performansı düşüyor.

Neymiş Terim Muslera'siz bir hiçmiş, kirmizi karta siginmasin 45 dakika leş gibi kontrollü futbol, ulan yaşlandimi duygularimi körerdi anlamiyorum önceden maç başlayinca saldiran oyunu oynatirdi, ne oldu böyle 3 yildir bok gibi yavaş ve temposuz futbol oynatiyor..

Madem statta tepki olmuyor
Sosyal medyayı ayağa kaldırıp yönetimi istifaya çağırmamız lazım
Kaybedecek bir şeyimiz yok artık bunlar 1 dk durmasın o koltukta

Kaleci fatihe millet instagram dan saydiriken direk yorumları sınırlandırmış :) Adam duş almadan direk telefona bakıyor galiba

Şu forumda Diagne den daha faydalı olaccak en az 10 forvet çıkar. Gol atmasına gerek yok. İyi bir çalışma ile koşsa yeter. Bu Diagne futbolcu değil. Çöpoğlu çöp.

Yensende yenilsende seninleyiz Galatasaray!

FAA!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bir ayak tenisçi hocA klasiği daha.

Kendi bütçesinin 10 'da biri takımlardan tokat yemeyi çok sever.

Çıkardığı 11 ile maçı verdi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Neymiş Terim Muslera'siz bir hiçmiş, kirmizi karta siginmasin 45 dakika leş gibi kontrollü futbol, ulan yaşlandimi duygularimi körerdi anlamiyorum önceden maç başlayinca saldiran oyunu oynatirdi, ne oldu böyle 3 yildir bok gibi yavaş ve temposuz futbol oynatiyor..
iyi bir kalecinin takımın yarısı olduğunu tekrar görüyoruz. frikikten o golü 3. lig kalecisi yemezdi

yalancı ve korkak bir hoca Galatasarayin hocasi olamaz. Heykeli dikilecekmis orta doğu kafasna devam etsinler

Hoca da yaşlandı artık. Son şampiyon olduğu sezon bıraksaydı zirvede bırakmış olurdu.

Koca Galatasaray ın kadro planlamasını, transfer politikasını Abdurrahim gibi bir çapsıza emanet edersen bundan fazlası olmazdı.

Screenshot_20201019-220422_Messages.webp

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezonki son dakika golleriyle kayıplar devam ediyor büyük şanssızlık devam ediyor umarım bugün son olmuştur yani şu kadroya nasıl transfer yapmadılar hâlâ anlayamıyorum takımın hali ortada işte feghouli ve belhandayı içimize sinmese de kazanmak zorundayız çünkü kadroyu görüyoruz ne orta saha var doğru dürüst ne kanatlar işliyor daha 5.hafta kaybedilmiş birşey yok milli maç arasına ne yapıp edip 3te 3le girmeliyiz puan kaybı kredisini çabuk tükettik çünkü

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt