Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:5 | Galatasaray 1-2 Alanyaspor | MS | 19 Ekim
En beğendiğim Anadolu takımı Alanyaspor; giden oyununun yerini hemen dolduran, sistematik oyunu sahaya yansıtan kapasiteli bir rakip, milli maç arası iyi gelecek inşallah bize...
takımda bir numara yok. bari sekidika ve kerem oynasın kanatlarda.
muhtemelen bir şey değişmez ama en azından farklı bir deneme yapmış oluruz.
bu seneden hayır gelmeyecek. olup olabileceğimiz max 5-6. sıra. belki bir tane oyuncu tuttururuz gençlerden. atalay, ali yavuz vs. şans bulmaları lazım.
Lan adamlar saka biryana 21 tane transfer yapti artik bu seneki hedefimiz ne yapip edip Şampiyon olmak, uzun bir süre toparlanamazlar Ali Koç gemileri yakmış, bizim yönetim acaba bunu bildigi içinmi bu transfer sezonunda elleri ceplerine gitmedi, Fatih Terim bu takimi bu sene sampiyon yaparsa Florya ya Heykeli dikilir...
Hücumda üretken olamasak da defans konusunda ligin en sağlam takımlarından biriyiz niye bazı arkadaşlar fark yeriz demiş anlamadım.
Yenilsek bile 1 farkla falan yeniliriz ama ben 3-1 yeneriz diyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.