Akbaba yerine Donk ile 3-5-2 oynanabilirdi. Akbaba’yi hep gucsuz buldum. Bizi 40 mac goturecek bir duzende 11 cikamaz.

Alanya'dan 4M€'ya bonservisini aldigimiz Akbaba 3.sezonuna girdi artik bizde. Sakat makat dinlemem ben.

Ciddi bir para verdik, öyle veya böyle katki alamadik sayilir. Cikip oynayacaksin. Gücleneceksin.

Eger yapamiyorsan aldigin parayi hak etmedigini söyleyip ayrilirsin. Bize el üstünde tutulan haylazlar degil, top oynayacak isimler lazim.

Taylan-Saracchi vs. nasil her oynadiginda iyi mücadele ediyorsa o da mücadele edecek. Alt tarafi Süper Lig'de maca cikiyor.

İlk 11'i Babel hariç beğendim, takım morali açısından ilk gol aşırı önemli.

İlk golü kim atarsa bu maçı o alır.

Alanya'nın 11'i ateş ediyor resmen.
Umarım sahada da atest etmezler.

Çok atletik ve seri bir 11 ile çıkmışlar.
Bir anda farkı 2-3'e çıkarıp bizim ayak teniscilerini bir kez daha tokatlama olasılıkları yüksek.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

normal bir takimda en fazla 1 tane agir vasita olur. bizde maca 4-5 tane birden basliyordu. bugün babel ve falcao disinda el freni yok. buna da sükür. fb macina feghouli-arda-belhanda-falcao falan cikmisti.

Erken konuşmak istemiyorum ama emre etobo ortasahası hucüm anlamında çok verimsiz olacak düşüncesindeyim

yedekte 2 bek tutmanın manası nedir yaw? Şener yeterliydi saracci sakatlansa linnesi oraya atar şeneri alırdın ya da linnes sakatlansa şener girerdi. Emre taşdemir niye kadroda?
emin ali oğulcan sekidika dışarda bırakıyorsun yazık değil mi?

omarın dinlendirilmesi cok yerinde. geç geldi cok dinlenemedi fiziksel olarak baya düşüşte . 1 maç parformansıyla alakası yoktu.

Çağdaş Atan: "İstanbul'da oynamamızın bazı çekinceleri olabilir ama biz bunları aşmış bir takımız. Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk'e kadar önde basacağız"

Geri
Üst Alt