Bu iş buraya kadar Ocak ayına 8. olarak girebilirsek büyük başarı Mayısta guclu bir başkan seçmeliyiz ve su Abdurrahim Albayrak kulübün kapısından bir daha geri donusu olmayacak şekilde atılmalı

Sahaya masalari koyacaklar simdi beyler kapatmayin bein sportsu. Ayak tenis turnuvasinda favorim etebo. Kirmizi görüp diri kalmak istedi

Bu kaleciyi bize iteleyen Kasımpaşa yöneticilerini tebrik etmek gerek her sezon bir transfer kazığı yiyoruz bu parasız oldu ama olsun.

2 ölü falcao, babelle maça başlayan kişi net bunlardan beklentisi olanlar futbol cahilidir...

emin olun şuan stadta seyirci olsa kapalı tarafın üst bölgesi fatihterim istifa diye bağıracak yönetim istifa diye bağıcak ama kale arkası ve köfte ekmekçilerin olduğu taraf ıslıkla karşılık verip susturacak bastıracak olurdu giden gören duyan bilen bilir!

Çok iyi oldu sevindim bu sonuca. Haftayada inşallah kaybederizde bu Fatih Terim denen beladan kurtulur bu camia. Şimdi çıkıp ekonomidende ben sorumluyum der utanmaz yüzsüz.

5.haftada havlu falan atilmaz.sacmalamayi birakin artik ya.10 kisi olmamiza ragmen sansa yendi alanya.trajik bi yenilgi sadece.buyuk konsantre kayıpları vardi mac icinde.oyuncu ve oyun konusunda ise umarim artik son ders olmuştur bu.baska da bisey diyemiyorum

Biz nasil 2 sene ust uste sampiyon olduk bu dandirik kadroyla diye sormadan edemiyor insan. Ciddi ciddi 1 ofansif kanat ile mi başardık bunu. Gercekten rezil bir kadro yapilanmasi maalesef. Taktik yoksunu yaşlı bir kadro. Tam bir veteran ekibi

Geri
Üst Alt