- 10 Mart 2013
- 121.531
- 158.225
- 5.068
Ömer kesinlikle oynamali.Fatih Omar Luyi Marcao Saracchi Donk Belhanda Taylan Emre Arda Babel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer kesinlikle oynamali.Fatih Omar Luyi Marcao Saracchi Donk Belhanda Taylan Emre Arda Babel.
Ömer kesinlikle oynamali.
O zaman orta sahanın bir parçası olmalı.Donku hiç beğenmem ama sanki bu kaos döneminde iş yapar gibi.Bilmiyorum belki de Donk Ömer Taylan yapıp belhandayı kanat yapmak lazım.
Ben bunu hiç düşünmemiştim.
Gerçekleşme ihtimali hayli hayli yüksek hatta
sent via GSC
aynı anda en fazla 1 kişi olmalı şu 4lüdenBelhanda nice döneminde sol kanatta oynadı diye aklımda kalmış varmı hatırlayanO zaman orta sahanın bir parçası olmalı.Donku hiç beğenmem ama sanki bu kaos döneminde iş yapar gibi.Bilmiyorum belki de Donk Ömer Taylan yapıp belhandayı kanat yapmak lazım.
yahu be adam .. ilk 2 hafta oynattgini oynatsana .. sacma sapan islere girmeeeee
Belhanda nice döneminde sol kanatta oynadı diye aklımda kalmış varmı hatırlayan
Hala Omer oynasin diyorsunuz yaw
![]()
ömer yine eldeki en iyi o.s. gibi duruyor.
Akbaba ilk11 çıkarsa tepkin nasıl olur
Omer berbat bir futbolcu adas hic cekilmiyor Arda veya Akbaba oynasin daha iyiArda veya akbaba oynacağına oynasın yaw baska adam mı var reyis
ömer yine eldeki en iyi o.s. gibi duruyor.
Omer berbat bir futbolcu adas hic cekilmiyor Arda veya Akbaba oynasin daha iyi
bence o bölgede hem tekniğiyle iyi iş yapar dinamizmi ile saracchiyi çok rahatlatır hemde merkezdeki kadar pas hatası yapmaz ama teknik ekip belhandanın kanat oynayabildiğini biliyormu pek zannetmiyorum
öyle bişey olmaz
o kadar da değil