Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.126
- 39.916
- 2.953
Ayakta duracak hali yok yav. Okadar sövdugumuz babel, feg, belhanda, arda falan bundan kat kat gucluAkbaba 11 baslarsa diyecek 1 sey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayakta duracak hali yok yav. Okadar sövdugumuz babel, feg, belhanda, arda falan bundan kat kat gucluAkbaba 11 baslarsa diyecek 1 sey yok
Sağda oynamıştı terim döneminde bir kere galiba. Tudorla sol kanatta fln oynadığını hatırlıyorum. Bursa deplasmanı olması lazımbence o bölgede hem tekniğiyle iyi iş yapar dinamizmi ile saracchiyi çok rahatlatır hemde merkezdeki kadar pas hatası yapmaz ama teknik ekip belhandanın kanat oynayabildiğini biliyormu pek zannetmiyorum
ilk 11 tahminini alalım
fatih
omar luyindama marcoa sarachi
emre belhanda taylan ömer arda
falcao
Bunu her macta yapiyor her defansinda da tutturamiyor sonra gidiyor yine aynisi deniyor saka gibiNe beklediğine bağlı.
uygun pas opsiyonu varken pas vermeyip 4 kisinin içine dalması, Her dokunusta kendini yere atması, ısrarla çizgiye inip salak saçma ortalar kesmesi gibi insanı çileden çıkaracak hareketleri var gerçekten. Ama yine de mevcut kadroda birkaç defosunu törpüleyerek verim alabilirsin. Hucuma top taşır yaydan şut çeker duran top kullanır fln. Sol koridorda akbaba ve ardaya hatta babele de tercih ederim ömeri
Vallah berbat bir durumdayız. İşin içine bir de sakatlıklar cezalılar falan girse nolacak kestirmek imkansız.bir ceset her türlü oynuyor -falcao
ikinci ceset oynadığında kazanmamız mümkün olmuyor
Akbaba,Arda,Babel,Falcaoaynı anda en fazla 1 kişi olmalı şu 4lüden
fatih
falcao
Babel'i kesmez solda oynatir. Begenmese gecen hafta oynatmazdi o kadar kisiyi kesmisken.fatih
falcao
Vallah berbat bir durumdayız. İşin içine bir de sakatlıklar cezalılar falan girse nolacak kestirmek imkansız.
sent via GSC
Babel'i kesmez solda oynatir. Begenmese gecen hafta oynatmazdi o kadar kisiyi kesmisken.
Babel'i kesmez solda oynatir. Begenmese gecen hafta oynatmazdi o kadar kisiyi kesmisken.
ewt haklısın bu hususta aslında ardayı yazıp babeli forvete koymak üzere idim falcoyu koydum son an. umarım oynamaz tabi muğdao
Kötülere birşey olmaz yaMalum isimler sakatlanacaksa çok da olumsuz bakmıyorum.
Nasıl bir şeye battık biz yawKötülere birşey olmaz ya
sent via GSC
Vay be gecen sezon Falcao Babel Andone Seri Lemina Nzonzi transferlerinden sonra ligi domine edecegiz falan deniliyordu simdi ise taraftar Falcao’yu izlemek istemiyor nereden nereye