falcao çıksın babel 9 a geçsin
sol kanada da bir genco

Çok çok uzun zamandır ilk defa işim olmamasına rağmen Galatasarayın maçını izlemiyorum.

Taraftarı bu duruma sokanların Allah belasını versin.

Tebili penaltı olunca aklıma hemen marcao geldi.Hani 20 milyona satılsa neden satıldı diyecek taraftarlarla bu çapsız yönetim tencere kapak misali..
10 milyona sırtımda taşırım bu marcao yetersizini

Bitirdiniz koca Galatasarayı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcaoyu en azindan 15 e satsaydik sampiyon olacak takim kurulurdu

Mevcut kadroyla gömüldüğü kadar kötü değiliz de hoca orta sahayı boşaltıp oyunu tümden verme fantezisine girmez diye umuyorum.

puan kaybedersen hoca, yorma bizi ver istifanı, yüzsüzlüğün lüzumu yok.

Erzurum 2 kanat ve forveti hariç bir esprisi yok. Defansı çok ağır bir kere falcao ara pası attı Kılınç değerlendiremedi. Göbekten desen rahat deler geçersin. Ama biz çok kötüyüz arkadaş

hala penaltı değil diyorum, herif kendi takmış ayağını marcao'nun ayağa. hakem bir açıdan izledi, direkt verdi penaltıyı.

Diğer takımlar da öyle real kadrosuyla falan oynamıyor
Ama bize gelen topçu 1 ayda futbolu unutuyor, 2 deparda dili sarkıyor
Ne zamandır ne taktikle oynuyoruz belli değil
Hadi biz anlamayalım ama futbolcuların da anlamadığı çok belli
5 gün ayak tenisi, 1 gün maç, 1 gün izin

Herkesin bekleri mermi gibi orta açar bizimkiler ise malum.

Orta açamayan bek mi olur Allah aşkına.

sent via GSC

Çok çok uzun zamandır ilk defa işim olmamasına rağmen Galatasarayın maçını izlemiyorum.

Taraftarı bu duruma sokanların Allah belasını versin.

Tebili penaltı olunca aklıma hemen marcao geldi.Hani 20 milyona satılsa neden satıldı diyecek taraftarlarla bu çapsız yönetim tencere kapak misali..
10 milyona sırtımda taşırım bu marcao yetersizini

Bitirdiniz koca Galatasarayı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dursun döneminde bile açıp bakılacak bir takımdı ya, gidip bursa'ya filan 5 gol atıp dönüyoduk kaliteli ayaklarla.

Takımı resmen çöplüğe döndürmüşler

Maci alacaksan o ilk baskidan cikacaksin cikamiyorlar. Baskidan ciktiklari anda heryer bombos hemen dagiliyor Erzurum ama sanmiyorum yapabilecegimizi.

Geri
Üst Alt