Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:6 | Erzurumspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Ekim
2 stoperimiz iyi diyorduk ikisi de rezalet durumda.Marcao 2 maçtır luyindama sezon başından beri.Hadi luyindamanın özru var sakattı adam ama marcao da rezalet.
falcao yu cıkarıp diagneyide soksan babeli soldan alıp forvete de soksan fatihi kesip okanı 11 e de soksan ne yaparsan yap bu takım ve bu teknik heyet SKT geçmiş konserve kutusu olmuş
o beyaz saçlı elemandaki ayak tekniği bizde hiç kimsede yok.trajikomik bi haldeyiz. zamanında sneijder lincoln ilic gibi adamlarla oynayan takım ömer ile oynuyor ortasahada
Puhah bu ne ya aynen futbol gibi bir oyunda top eline nasıl çarpar.
Defans oyuncusu nasil penalti yaptirir.
Tüm suc oyuncularda kesiinlille 90+2de selcugu oyua sokarken selcuk sucluydu misal niye beni sokuyorsun demeliydi
Sezon başında oynayan Marcao ile alakası yok. Marcao'nun buruşuk ,sevimsiz suratı geçen senenin aynısı. Yine Ankaragücü maçında yaptığı faulü Alanya maçında yapıp gol yedirdi. Ekşi surattan anlayın durumu.
Maçı izlemek işkence yemin ederim. Benim umudum kalmadı. Maç falan izlemem artık. Değişmez bu hoca. Kadro bok gibi zaten. Bu sene çok rahat fener şampiyonluğu göreceğiz. Artık önümüzdeki senelere.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.