- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Son 15 dakikasını izledim,zor kazanırız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defolurlar yakindaForumun çoğu fenerli zaten. Sapladilar falan filan. Bitti burası. Hadi eyvallah.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arda göreve hazır gibifalcao çıksın babel 9 a geçsin
sol kanada da bir genco
Orta atmayi bilmiyoruz. Şut cekmek zaten yok. Artik koy şu gencleri hocaaGol atilabilecek cogu pozisyon bok oldu
o beyaz saçlı elemandaki ayak tekniği bizde hiç kimsede yok.trajikomik bi haldeyiz. zamanında sneijder lincoln ilic gibi adamlarla oynayan takım ömer ile oynuyor ortasahadaAdını daha önce duymadığımız Gomes takımın içinden geçti. 5 milyonluk forvetimiz 12.dakikada nefesi götünden alıyordu.
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Puhah bu ne ya aynen futbol gibi bir oyunda top eline nasıl çarpar.Biri kırmızı yer, biri gol öncesi elle oynar, biri penaltı yaptırır.. sonra Fatih Terim kötü hoca.
Yapmaz... ocagi bekleyin der nerdekalmisdik derpuan kaybedersen hoca, yorma bizi ver istifanı, yüzsüzlüğün lüzumu yok.
hala penaltı değil diyorum, herif kendi takmış ayağını marcao'nun ayağa. hakem bir açıdan izledi, direkt verdi penaltıyı.
Fener den banane yav. Konu bizim takım.fener bok gibi oynuyo ama herkes sampiyon ilan ediyo
fenerli değiller. trollük peşinde koşuyorlar.Forumun çoğu fenerli zaten. Sapladilar falan filan. Bitti burası. Hadi eyvallah.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hala penaltı değil diyorum, herif kendi takmış ayağını marcao'nun ayağa. hakem bir açıdan izledi, direkt verdi penaltıyı.