Son 15 dakikasını izledim,zor kazanırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcaoyu Çin'e Arabistan'a Amerika'ya nereye kakaliyabilirsek kakaliyalim 1 kuruş istemeden

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

2 stoperimiz iyi diyorduk ikisi de rezalet durumda.Marcao 2 maçtır luyindama sezon başından beri.Hadi luyindamanın özru var sakattı adam ama marcao da rezalet.

falcao yu cıkarıp diagneyide soksan babeli soldan alıp forvete de soksan fatihi kesip okanı 11 e de soksan ne yaparsan yap bu takım ve bu teknik heyet SKT geçmiş konserve kutusu olmuş

Biri kırmızı yer, biri gol öncesi elle oynar, biri penaltı yaptırır.. sonra Fatih Terim kötü hoca.
Puhah bu ne ya aynen futbol gibi bir oyunda top eline nasıl çarpar.
Defans oyuncusu nasil penalti yaptirir.
Tüm suc oyuncularda kesiinlille 90+2de selcugu oyua sokarken selcuk sucluydu misal niye beni sokuyorsun demeliydi

Sezon başında oynayan Marcao ile alakası yok. Marcao'nun buruşuk ,sevimsiz suratı geçen senenin aynısı. Yine Ankaragücü maçında yaptığı faulü Alanya maçında yapıp gol yedirdi. Ekşi surattan anlayın durumu.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı izlemek işkence yemin ederim. Benim umudum kalmadı. Maç falan izlemem artık. Değişmez bu hoca. Kadro bok gibi zaten. Bu sene çok rahat fener şampiyonluğu göreceğiz. Artık önümüzdeki senelere.

Geri
Üst Alt