- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
işini iyi yap , kimsenin ağzına laf verme demiştir hoca
aynen öyle Metin bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işini iyi yap , kimsenin ağzına laf verme demiştir hoca
ayakta duramayan DENYOLAR!Belhanda, Feghouli ve Falcao'dan teknik heyete; "Kulübün başkanı bizi taraftarın önüne atıyor ve hedef gösteriyor. Bu durumda nasıl konsantre olabiliriz?"
[Milliyet]
Sekidika hocaya küfür mi etti??
Yetersiz olduğu için giremiyor kadroya.Sekidika hocaya küfür mi etti??
Umutlarini yikmak istemem ama kadroda yer almalari maalesef hic birsey ifade etmiyor yine.
Yarin ogulcan kerem ali yavuzdan biri oynar her turlu yedekte adam yok![]()
Gecen de dedigim gibi oyuncu degisikligi dk 90+3Yarin ogulcan kerem ali yavuzdan biri oynar her turlu yedekte adam yok![]()
21 kisi var kadroda. Yedek kaleci ve Sener'i sonradan oyuna almaz. Saracchi sakatlanmazsa Tasdemir de girmez. 7 kisi kaliyor yedekte. Ali,Ogulcan ve Kerem'den en az biri mecburen girecek gibi. Hucum icin Akbaba ve Cagne disinda pek alternatif yok cunku.
Durum 2-0'ken 85'te "Al ulan Cengo oynatiyorum bunda da bir sey yok" dercesine Ali Yavuz'u alir diye tahmin ediyorum.
2-0'da da mutabik miyiz?Yemin ediyorum ayni hesaplamayi yaptim kamp kadrosu aciklaninca skskjsjs
21 kisi var kadroda. Yedek kaleci ve Sener'i sonradan oyuna almaz. Saracchi sakatlanmazsa Tasdemir de girmez. 7 kisi kaliyor yedekte. Ali,Ogulcan ve Kerem'den en az biri mecburen girecek gibi. Hucum icin Akbaba ve Cagne disinda pek alternatif yok cunku.
Durum 2-0'ken 85'te "Al ulan Cengo oynatiyorum bunda da bir sey yok" dercesine Ali Yavuz'u alir diye tahmin ediyorum.
2-0'da da mutabik miyiz?
Gecen de dedigim gibi oyuncu degisikligi dk 90+3
![]()