- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 3.138
babel sanki o forvetde daha iyi is yapiyo gibime geliyofalçao çıkmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babel sanki o forvetde daha iyi is yapiyo gibime geliyofalçao çıkmalı
Fatih Terim'in Taylan ısrarı artık emekli olma vaktinin geldiğini gösteriyor
Klâsik ft takımı gibi iğrençNasıl oynuyoruz ustad
Böyle trollük olmaz olsun. Önceleri Fatih Terim e olan nefretten sanıyordum. Ama kedi resimleri koymalar falan. Allah belalarını versin. Forumun admini yok.fenerli değiller. trollük peşinde koşuyorlar.
İşte millet bunu göremiyor. Taylan'a mesela iyi deniyor. Bizde en en fazla yedek olacak biri. Hücum hattı bitik topçulardan oluşuyor. Orta saha da dümdüz yeteneksiz topçular var. Faydadan çok zararları var. Bu takıma kimse iyi top oynatanaz isterse dünyanın en iyi td si gelsinHarbi bombok bir kadro. Şu kadroya 4 tane transfer yapılsa şuan puan kayıpsız ilerliyor olurduk. Öyle maliyetli adamlara da gerek yok git anadolu takımları gibi ucuza bul getir. Anlaragücü gibi batık haliyle bir anda 20 transfer açıklıyor yav
buna bende dikkat ettim bravo , belhanda kaptanımız topu aldığı gibi çıkmadı kendi etrafında döndü geri dönüp pas attı sonra 2 3 pas hadi ver penaltıyı der gibiPenaltı pozisyonundan sonra rakip itiraz ederken bizim futbolcuların maçı bırakıp hakem hadi git bak dercesine gevşek gevşek topu çevirdiğini görünce kapattım ben maçı. Kötü oynarsın, gol yedirirsin, gol kaçırırsın tamam ama mücadele etmemenin açıklanabilir bir tarafı yok. Rezillik.
madem kadro kötü oynat kerem oğulcanı bazen ki kenara çektiklerin belki hırs yapip biraz kıpırdanır. tiyatro izler gibi hocalık yapılmazKadro kötü hoca napsın diyenler
Erzuruma karşı top oynayamıyoruz
Erzurumun kadro şimdi bizimkinden daha mı iyi???