Penaltı pozisyonundan sonra rakip itiraz ederken bizim futbolcuların maçı bırakıp hakem hadi git bak dercesine gevşek gevşek topu çevirdiğini görünce kapattım ben maçı. Kötü oynarsın, gol yedirirsin, gol kaçırırsın tamam ama mücadele etmemenin açıklanabilir bir tarafı yok. Rezillik.

Bu takımın maç kazanması tamamen tesadüflere bağlı, ne bir hücum organizasyonu var, ne top kazanmak için bir çaba var. Kör dövüşü, saçma sapan bir futbol oynuyoruz.

Harbi bombok bir kadro. Şu kadroya 4 tane transfer yapılsa şuan puan kayıpsız ilerliyor olurduk. Öyle maliyetli adamlara da gerek yok git anadolu takımları gibi ucuza bul getir. Anlaragücü gibi batık haliyle bir anda 20 transfer açıklıyor yav
İşte millet bunu göremiyor. Taylan'a mesela iyi deniyor. Bizde en en fazla yedek olacak biri. Hücum hattı bitik topçulardan oluşuyor. Orta saha da dümdüz yeteneksiz topçular var. Faydadan çok zararları var. Bu takıma kimse iyi top oynatanaz isterse dünyanın en iyi td si gelsin

Penaltı pozisyonundan sonra rakip itiraz ederken bizim futbolcuların maçı bırakıp hakem hadi git bak dercesine gevşek gevşek topu çevirdiğini görünce kapattım ben maçı. Kötü oynarsın, gol yedirirsin, gol kaçırırsın tamam ama mücadele etmemenin açıklanabilir bir tarafı yok. Rezillik.
buna bende dikkat ettim bravo , belhanda kaptanımız topu aldığı gibi çıkmadı kendi etrafında döndü geri dönüp pas attı sonra 2 3 pas hadi ver penaltıyı der gibi

omar elli kere bindirdi bir tane duzgun orta atamadi son pozisyonda falcao bombos yerden kesse kesin gol topu arkaya auta atti bu adamlar bu kadar sene top oynayip nasil orta yapamaz anlamak cok zor

Kadro kötü hoca napsın diyenler

Erzuruma karşı top oynayamıyoruz

Erzurumun kadro şimdi bizimkinden daha mı iyi???

Mantıklı düşünen bir hoca Donk-Taylan'la orta sahayı kapatıp Belhanda'yı forvet arkasına alır. Babel'i forvete çeker. Falcao ve Ömer'i çıkarıp sola hızlı bir kanat alır (Kerem-Ali-Oğulcan-Sekidika)

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt