Ben de "VAR" hakeminden rahatsızım bu maçta.Jahovic pozisyonunda çağırmasi hata.Benzer pozisyonda ne Emre Güral ne de Gezzal için VAR hakemleri çağırdı.Hele vücuda çarpıp sonra ele gelen pozisyon skandal.Tek doğru kararı son penaltı pozisyonu,o da savunma yapmayı bilmeyen klasik Türk topçu hatası... Ancak beni daha da çok şaşırtan VAR hakemi şimdi baktım azılı BJK'li Mete Kalkavan.O bile durumdan vazife çıkarıp FB'ye yaranmaya çalışıyorsa gerçekten yazık.Boyle eski hakemler yepyeni hakemleri bile zehirliyor,resmen hakemin aklını karıştırdı.Guya kendi içlerinde genç hakemlere operasyon mı çekiyorlar mı sorusu da geçmiyor değil aklımdan?.. Sonuçta FB öyle ya da böyle kazanacaktı, oyun olarak da zaten gol geliyorum diyordu,hakettikleri 3 puanı kaşar VAR hakeminin katkısıyla almaları ise bizim adımıza ileride işe yarayacak tek olumlu gelişme.

Son düzenleme:
Ortalar müthiş, Derwall'in Batı Almanyası gibi oynuyor gurbetçinin Fener'i.

Ekibin mac fazlasi ile lider ustad

10218.jpg

orta sayısı nasıl anlamlı bir istatistik acaba

caner etkili adam da

orta çizgiyi geçen her topta ceza alanına şişirsen bir de duran topları kullansan sen de 25 yaparsın

Bende onu söylüyorum tam bir acizlik..

Başka bir oyun planının olmadığının göstergesi..

Doldur boşalt oynamayı sistem sananlar var

Haa aptallık ezbere bilinen bu ortaları hala savunmayı beceremeyen rakiplerde

O yüzden tutuyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunların forvetleri aşırı kazma bir ton pozisyona giriyorlar anca penaltıdan gol atıyorlar

Ya tamam hakem de yardim ediyo da bu ne be kardesim
Screenshot_20201102-202437_SofaScore.jpg

Bizde ligin en kötu takimina karsi, hemde 8 eksikli
Screenshot_20201102-202514_SofaScore.jpg

Febe fena degil, biz ise leş gibiyiz. Başak toparlarsa göturur ligi yoksa febe alir. Bu kadar basit

Caner sevimsizi akan yada duran oyunda toplam 25 orta kesmiş.

Ne olursa olsun alacaktık bu pisliği
Bu futbol cahili arkadaşı burdan alalım.
Caner'in 25 orta kesmesini takım futbolu adına olumlu birşey olduğunu sanıyor

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Ligin en berbat takımlarından ankaragücünü kendi sahamızda zor yenmiş olabiliriz kadromuzdan teknik heyetemizden bende dahil şikayetçi olabiliri fakat malum takımın kadrosu orta kafadan başka herhangi bir taktik ve tekniği olmamması yıllardır hasret oldukları şampiyonluk özlemnin vermiş olduğu bir şevkle oynaması ve ayrıca ligde şuana kadara hep şaibeli galibiyetler alması erolun hem ne kadar fısss hemde malum takımın direnci yüksek bir rakibe karşı ne kadar pasif olduğunu genel olarak görebiliyorum ben şahsen

Ya tamam hakem de yardim ediyo da bu ne be kardesim
Ekli dosyayı görüntüle 99986

Bizde ligin en kötu takimina karsi, hemde 8 eksikli
Ekli dosyayı görüntüle 99988

Febe fena degil, biz ise leş gibiyiz. Başak toparlarsa göturur ligi yoksa febe alir. Bu kadar basit
antalya ileri çıkmadı ki zaten full kapandı. kapanan takım olunca böyle oluyor

ayriyetten geçen sene 5-0 yenmiştik bu antalyayı ve daha güçlü bi takımdı. ortalama bizim istatistiklerde bu kadardır ve 11 kişiydiler

Beyaz sayfanızla mutlumusunuz ey yönetim

Bu taraftar ve genel kurul yapsıylaa başımıza fenerli bir başkan veya yöneticiler gelebilir.Bunda çok ciddiyim.Yani o kadar rahat şu klüpde başkan ve yönetici olmak.İnanılmaz kredileri var.Fatih terimdende fazla.İnşallah bu durum sadece bu forumdan ibarettir.

Orta istatistigini verirken genel bir duzenden bahsettim, hemen hemen her ortada iceride en az 3 oyuncu oluyor fbde. Hatta bi ara 8 kisi vardi icerde akan oyunda. Kontra yersin orasi ayri, ama yemediler
Bizde caner gibi orta açabilen tek 1 topcu yok, açsalar da icerde maksimum 2 kisi bekliyor

Bu arada gecenin en komedi hareketi,

Hakemin gözünün önündeki penaltı pozisyonunda perottiye hakemi aldatmaktan sarı kart çıkmamasıydı..

İnsanları aptal yerine koymayın kardeşim

Eyyamın da bir adabı var

Beceremiyorsanız gidin Cüneyt Çakır dan ders alın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb sadece duran top ve ortalarla etkili oluyor ve ayrıca ersan her topu vurdurdu fbli topçulara sağolsun. adamların stoperleri eski sağ bek veysel sarı ve çöp ersan adem gülüm. adamlar 1.75lik bitik perottiye bile kafa vurdurdu

istatistiklere çok gereksiz takılıyorsunuz. istatistik meraklılarını aşağıdaki linke alalım

Geri
Üst Alt