Son sıradaki takımlara 3 puan vermekle nam salmış bir takımız. Rakip ilk galibiyetini alabilir kolay dediğimiz maçlar hep başımıza bela oluyor

Kolay geçmesi gereken maçı geçen seneki gibi zorlaştırmayalım lütfen. Güzel oyuna falan gerek yok sakatlık, ceza olmadan kazanırız umarım.

bu maç oynanmayabilir. Agücü'nde baya covidli var. Oynanırsa falcao keşke bu maç oynasaydı. Tam 2-3 gol atacağı maçtı.

Bakalim Yeni Hocayla mi cikacagiz, ne olacak vs.

Okan
Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Emre Arda Babel
Diagne

Avrupa’dan elenmiş olmasaydık ligde bu sezon acayip rezil durumlara düşebilirdik, iyi olmuş elendiğimiz.

O kadar dar ve kısıtlı bir kadromuz var ki 14 kişiyle sezonu bitirmeye oynuyoruz.

Türkiye kupasında falan gençlerden kurulu bir takımla iş yapmaya çalışılmalı

Aksi takdirde bizim bu yaşlı ve kısıtlı kadroyla haftada iki maç felaket olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim gidecek mi? Ben istifa etmem diyor ama yönetim kendi inisiyatifiyle tek taraflı olarak Terim'i gönderebilir.

Falcao cezalı olacak bu maç bakalım Diagne mi başlayacak forvette yoksa Babel'i mi tek forvete koyacak.

Feghouli iyileşecek mi maça kadar dahası maaş indirimi sonrası küsmüştü barışacak mı bakalım.

Etebo'nun cezası bitiyor. İlk 11'e geri dönecek mi yoksa hoca gördüğü gereksiz kırmızı kart yüzünden kesecek mi?

Soru işaretleri çok. Hafta içi yapılacak olan antrenmanlar cevaplar hakkında bir ışık verir.

yanlisim varsa düzeltin, hafta ici mac yapilacak dendi, ligin yetismesi icin, avrupa ligleri haftada iki mac yapiyorken bizimkiler neyine güvenipte baslamiyor hala?
bana mayis yetismez gibi duruyor.

yanlisim varsa düzeltin, hafta ici mac yapilacak dendi, ligin yetismesi icin, avrupa ligleri haftada iki mac yapiyorken bizimkiler neyine güvenipte baslamiyor hala?
bana mayis yetismez gibi duruyor.
Ocak öncesi Avrupa var diye yapmıyorlar yani plan oydu. Ocak sonrası sıkışacak fikstür

4-0 diagne show olacak qral hattrick yapacak.

Avrupa’dan elenmiş olmasaydık ligde bu sezon acayip rezil durumlara düşebilirdik, iyi olmuş elendiğimiz.

O kadar dar ve kısıtlı bir kadromuz var ki 14 kişiyle sezonu bitirmeye oynuyoruz.

Türkiye kupasında falan gençlerden kurulu bir takımla iş yapmaya çalışılmalı

Aksi takdirde bizim bu yaşlı ve kısıtlı kadroyla haftada iki maç felaket olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yakında böyle bir derdimiz kalmaz Avrupa'yı göremeyicez bu gidişle.

Geri
Üst Alt