bakalim bu kaos'dan sonra + Falcaosuz nasil oynayacagiz. Ankara kontra arayacak dikkatli olmaliyiz.

Okan
Omar Luyi Maraco Saracchi
Taylan Etebo
Emre K. Emre A. Arda
Babel
Yapma bunu işte. Adamin ayakta duracak hali yok, yanindan adam gecse ruzgarindan yere dusuyor. Belhanda oynar, daha da iyi oynar

Ankara'da pavyonlar bile kapalı nereden kapıyorsunuz bu kadar virüsü hırto herifler.

Kaç topçu olursa erteleniyor ?

Şimdi bu adamlar yalandan şu kadar da sakatımız var zaten kadro çıkaramıyoruz dese maç ertelenecek mi yani? Nedir bu olayın prosedürü felan

Şansla bir 2:2 alabiliriz belki

Ertelendiği vakit maçlar iyice sıkısacak sezonun ilerleyen bölümlerinde. Zirt pirt maçlar ertelenecek zaten kışa girdiğimiz dönemde ve bizim ileri görüşlü federasyonumuz bırakın artırmayı, takım sayısını düşürmesi gereken yerde 21 takıma çıkardığı ligi nasil idare edecek çok merak ediyorum. Tam mal beyinsiz sürüsü çok kötü küfürler edesim geliyor.

Diagne yerine cezalı veya sakat olmadığı sürece Falcao başlar. En sonunda ideal kadromuzu bulduk şükür. Ocak ayına kadar bu şekilde devam.

Okan
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Emre K. Babel
Diagne

Lukasik tehlikeli adama benziyor insallah oynamaz

Fegh full antrenmandaymis

Okan
Omar Luyi Marcao Saracchi
Etebo Taylan
Fegh Arda Emre K.
Babel

en dogrusu bu olur o vakit. Iki arap ayni anda oynamamali. Sagda Iyi bi Fegh ligin en iyisidir. Bizde de Sag da oynayan tek adam

Bu haftanın özetlerini izledim remy ile guliano bizde olsa iyi olurmuş bedava oyuncular iş yapardı takımda yazık nasıl bir yönetim ..

Diagne bu maçta oynamazsa hangi maçta oynayacak diyorum ama Babel'i forvet oynatıp kanatlarda Fegh ve Emre Kılınç'ı oynatmak daha mantıklı.

Geri
Üst Alt