Dönüp dolaşıp aynı adamı 4 kez takımın başına getirmek yeryüzünde ancak bizimki gibi çapsız, vizyonsuz, tek derdi yurt içinde sidik yarıştırmak olan futbol iklimlerinde olur.

Hoca gitsin gitmesine de... Başımızdaki beceriksizlerin daha iyisini, daha iyisini de geçtim herhangi birini getirebileceğine inanan var mı yahu ? İçimizden hallederiz derler, Galatasaray'da transfer bitmez derler, sonra koca takımı bir evlada teslim ederler.

Nasil oynatamaz ya. Hoca 11 isim yaziyor tahtaya ve takima rakibe hazirlamadan sahaya yolluyor resmen. Oyuncularin sahada ne bok yapacaklarini bilmiyorlar gibi diziliyor ve oynuyorlar resmen.

Nerden biliyorsun öyle yaptığını..Sanki yanındaymış gibi konuşuyorsun.Rabot mu arkadaş bunlar..gerizekalı adamlarla dolu takım.O zaman hiçbir takım para harcamasın doldursun yetersiz adamları takıma. iyi bir teknik adam getirsinle başarı garanti öyle mi..
Yahu arkadaş bu kadar basit mi bu işler....

transferde inanılmaz fiyaskolara imza atılıyor hala bu takımın iyi oynayacağını düşünüyorsunuz.Bıkmadınız mı senelerdir aynı hataları görüp şu yorumları yapmaktan..

Anlamadığınız yapılan transfer hataları kurulan kadrolar normal hatalar değil..Resmen rezillik..

Bitik, ağır oyuncu dolu takımda.Bir tanesini kaldırısın ikincisini bu kadroda kaldıramıyorsun.Anlayın işte bunu.

şimdi alanyanın kadrosu çokmu iyi dersiniz.Böyle absürd karşılaştırmada mevcut bu forumda.isimlerden bağımsız hiçbir fark yok iki kadro arasında.
.Hepsini geçtim sahada alanya veya başka bir anadolu takımının anlayışı ile Galatasarayın anlayışı birmi..

Emre kılınç Sene başında çok iyi alternatif olur dediğimizde bize laf sokmaya çalışıyorlardı..ortalama oyuncuyu kurtarıcımız yaptılar..Hala bu kadrodan iyi oyun bekliyorsunuz.

Yazıklar olsun ... Bu nasıl futbol .Takım nerelere geldi kalite olarak inanılmaz bir revizyon.
Taktik yok bahane çok
Cesaret yok

Müthiş bir zafer tam bir futbol şöleni ekibimizi kutlarım.

Bir doz kanseri depoladınız sanırım.
Sola bakıyorum Babel Arda Ömer, sağa dönesim yok.

Bir takım kaç tane hantal adamın yükünü çeker diye bana sorarsan max 2 derim.
Biz de aynı pozisyonda 3 tane var.

Bitikler ordusu resmen.

Gscimbom mobil

2 haftadır bala 6 puan aldık şampiyonluk yolunda tabi ki bir umudum yok bu futbolla en azından puan kayıplarına başladığımız zaman şu aldığımız puanlarla ilk 6 da falan kalabiliriz..

Hakem için ne yaptı diyenler maçı tekrar izleyin rakibin net kırmızı ve 2 sarı kartında bile foul.verdi tarafsız olacam diye sacmalamayin arkadaşlar yerimizde fener olsa nolurdu dusunun

Şimdi bu sahadaki futbolu, futbol diyebilirsek tabi sadece alınmayan orta saha hızlı kanat oyuncusuna bağlayamayız. Sayın hocam bence bugün değil ama ilk kaybettiğimiz maçta bundan bahsedecek yine. Bu oyuncu topluluğu bu kadar da kötü değil bunun fazlasını oynar oynamalı. Herşeyi geçtim yıllardır duran topta kullanamıyoruz ben hatırlamıyorum skor aldığımızı. Hocam saygımız sonsuz sana ama eleştirilmeyi de dibine kadar hakediyorsun.

Arkasi donuk adama faul yapip duruyolar surekli yedircekler en sonunda

Bu adamlar mal yahu.Yemin ederim mal.Bu adamların çok olduğu takımda kötü oyun son derece normal.İşte böyle adamların çok olursa sahayada doğru yayılamazsın ankaragücü gibi bir takımada doğru baskıyı yapamazsın.Hala başka bir teknik adamla bu kadronun daha iyi oyun oynayabileceğini sananlar var.

Geri
Üst Alt