Emre Kilinc sol kanatta orjinal bolgesinde neden oynatilmiyor? Yasak mi var?

Fatih

Linnes - Donk - Marcao - Saracchi

Taylan

Sekidika - Feghouli - Akbaba - Emre Kilinc

Ali Yavuz Kol​

Emre Kilinc sol kanatta orjinal bolgesinde neden oynatilmiyor? Yasak mi var?

Fatih

Linnes - Donk - Marcao - Saracchi

Taylan

Sekidika - Feghouli - Akbaba - Emre Kilinc

Ali Yavuz Kol​

Çok yumuşak bir orta saha olur. Fegh ve akbaba ikilisi orda olmaz, donk’u ortaya alır Emin’e defansta şans verirdim. Ayrıca Ali yerine Oğulcanı tercih ederim. Akbaba, kerem ve Ali Yavuz hamle için kenarda olmalı. Emre hususunda katılıyorum, orjinal mevkiinde oynamalı..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uefa bugün yine es gecmemis bizi.

Bu arada su ortanin güzelligine bakin yav. Demek ki 2012 de kornerleri hep ön direge atmiyormusuz. Hoca son yillarda niye ön direk diye inat etti anlam veremiyorum gercekten.

Vay anasini ya
Askerdeydim bu macta herifin teki fbli midir nedir gazino yasagi getirmisti mac saati.
Benimde zulada çin mali bi telefon vardi. Telefonun karasal yayin ozelligi ve bi adet radyo anteni vardi. Harikulade bi icatti mahrum kalmamistik bu futbol soleninden. Gerci uzun bi sure golu melo atti sanmistik

Sivas maçındaki mutluluğumuz inşAllah kursağımızda kalmaz, Çok güzel galibiyet aldık ama yine milli arada herşey kötü gitti. Nerdeyse ideal kadrodan 8-9 eksikle maça çıkacağız. Şu lanet milli takım arasından nefret ediyorum en büyük kabusumuz kaç senedir. Umarım rotasyon oyuncularımız gerekli performansı ortaya koyar ve bir şekilde kazanırız rakibin Kayseri olması bizim için bir nebze avantaj. Bu kadar eksikle üst seviye bir takımı kesinlikle yenemezdik.

Geri
Üst Alt