Donkunda vurcagi kafaya sokayim gitti adamin ayagina topu oturdu at kornere taca at ulan

Hocanin onunde hala buyuk bi sans var ama adam direttikce diretiyo.diagne ısrarı vs

Bu cöp kaleciyi alanada tskler... ulan adam her mac yüz metreden gol yiyor.
Emre tasdemir kayserinin gecen sene oynatmadigi adam bizde her mac oyuna girer 😂😂 ne gerek vardi?? Üff ömer bayram var birde adam futbolu bilmiyor hala kurtarici olarak giriyor. Sizin oynayacaginiz topu

Ya abi geçeceksiniz hocayı falan adam karşı karşıya atamıyor kafa vuruyorlar kalecinin üstüne bir olur iki olur.
Babam aldırdı değil mi bu çöpleri?
Kim kaçırdi golleri?

Hocanın 15 milyon Euro'luk eşeği ve Anadolu çöpleri kaçırdı.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Takıma mı kizayim hocaya mı bilemedim.10 pozisyon bul gol atama, hadi maç geldi penaltı kırmızı kart ile bu sefer Hoca elindeki oyunculardan bir haber gibi bütün yetenekli oyuncuları çıkarıp yeteneksiz adamları alıyor

Ali yavuzu tartışacağımız maç degil abi.gencler oynasin diye kicimiizi yirtiyoruz,sonra kiytirik bi vakitte oynaynca sovuyoruz,ve terim fanları da alin size gençler diyo
ya burda her hafta ali yavuz oynamadı diye Hocaya demediğini bırakmadı millet.Bende bir bok var sandım herifte hiç bir şey yokmuş.

Başka zaman 89 da girerler oyuna. 3-0 olmadan genç oyuncu girmezdi. Bugün 1-0’da hemen aldık onu da anlamadım. Garanti maç değildi resmen elleriyle verdi hoca maçı

Bidaha ali yavuz oğulcan kerem diye zırvalamayın gördünüz bugün gençlerdede iş yok

Daha kac tane pozisyona girecek bu takim. Cok iyi oynadik hes kablo gibi kuvvetli 1 takim karsisinda Boyle ufak bir kaza olur.

Artik uzulemiyorum bi de,aliskanlik yapti bu tarz maclar.goller kacinca oyun nereye gidecek anliyosun.insallah devre arasina kadar iadre ederiz

Bu puan kaybi hocaya falan yazmaz. Cagne sakat kaleciye atamazsa, hain evlat net pozisyonlari degerlendiremezse olacagi buydu. Belliydi puan kaybi. Atamayana atarlar, bu hep böyledir

Geri
Üst Alt