Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.166
- 70.330
- 4.918
Kendimize gelelim baby...Luyindama,arda,babel,omar,belhanda, okan....ulan milli takim arasi!!!!uefanin bi tarafina koyayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimize gelelim baby...Luyindama,arda,babel,omar,belhanda, okan....ulan milli takim arasi!!!!uefanin bi tarafina koyayim
Bu takım şampiyon olacakmış. Yav he he.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maca nediyon abican,kacan golleri gordun di mi ?net golcu eksikligi var deli gibi,sut ceken ortsaha ve orta yapan kanat,top suren,calim atan kanat vs cok eksigiz yav,5 covidli oyuncu da lk 11den cikti sansa,luyindamada yoktu
Bu arada pozisyonların tekrarını izliyorum
Lung u kahraman falan ilan etmeye gerek yokmuş
Kaleye odun koysan yine kurtarır
Koca kalede Her topu üstüne vurmak beceri ister
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilkyari hucum icin cok iyi denebilir ama beceriksizdik.babeli aradikIlk yariyi izleyemedim uyuya kalmisim ikinci yariyi da 55 den sonra falan izleyebildim. Benim izledigim bölümde eh isteydi takim.
Her sene yasiyoruz bu tarz kayiplar,Allah yardimcimiz olsun devre arasina kadarYazik oldu 2 puana.Kendime gelmeye calisiyorum halen. Gamsız gamsız maça bakim diyorum, yapamiyorum. Insallah haftaya kazaniriz, telafi ederiz.
golü yedikten sonra o kadar zaman varken ve rakip 10 kişiyken fena halde panik yaptık.
sahada bir liderin olmaması büyük sıkıntı oldu.
Değişiklik yapmasaydık kesin kazanırdık bence. Sadece Oğulcanın yerine Kerem girseydi yeterdi.
90 dakika ne oynadın da 5 dakika uzatıldı diye ağlıyorsun diye sormazlar mi hocama bu takım sabaha kadar oynasa bu öküz oyuncu topluluğu ile 30 orta 40 korner falan atardık ama yine de gol falan atamazdik kendimizi kandırmayalım müzmin sakat falcao şart tecrübe abidesi arda şart modern 10 numara Belhanda ve mal Donk'u yedek bırakacak Luyindama şart bu takıma Babeli unuttum