Hoca iyice bunamış bugün bir kez daha anladık

Oyuncularına ayar vereceği , şapkayı önüne koyup düşüneceği yerde

Kalkmış maçın en iyisi olan hakemleri uzatma konusunda eleştirmeye çalışıyor..

Bu sezon ilk defa bir hakeme küfretmeden maç izledim

Dört dörtlük bir yönetim vardı bugün

Ha başka bir hakem olsaydı ne Linnes in o penaltıyı çalardı

Ne de mugdata ikinci sarıyı verirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım şampiyon olacakmış. Yav he he.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maca nediyon abican,kacan golleri gordun di mi ?net golcu eksikligi var deli gibi,sut ceken ortsaha ve orta yapan kanat,top suren,calim atan kanat vs cok eksigiz yav,5 covidli oyuncu da lk 11den cikti sansa,luyindamada yoktu

Ilk yariyi izleyemedim uyuya kalmisim ikinci yariyi da 55 den sonra falan izleyebildim. Benim izledigim bölümde eh isteydi takim.

golü yedikten sonra o kadar zaman varken ve rakip 10 kişiyken fena halde panik yaptık.

sahada bir liderin olmaması büyük sıkıntı oldu.

Kadromuz maalesef yetersiz..Şanssızlık diyoruz da maalesef yeteneksizlikten gitti maç...

Geçen sezon fenerbahçe, içeride berabere kaldığı ts maçında ve deplasmanda yenildikleri kayseri maçında 20 tane pozisyona girip atamamışlardı..Çünkü pozisyonlara giren adamlar tolga ciğerci,ozan tufan,rodriguez gibi yetenekleri ve bitiricikleri kısıtlı adamlar olunca maalesef bu şanssızlık olmuyor maalesef...Geçen sezon çoğu maçlarını böyle kaybettiler ligin ilk yarısı özellikle..

Geçen sezon beşiktaş evinde trabzon a karşı 20 tane pozisyona girdi kaçırdı son saniyede sörloth attı maç berabere bitti..Oradada nkodou,diaby gibi bitirciliği zayıf adamlar deli gibi gol kaçırmıştı..

Maalesef biz de bu maçta bunu yaşadık..Bu maç aynı kadrolarla yine oynansa biz yine deli gibi gol kaçırız...Sorun şanssızlık değil bu yüzden..

Zaten normalde de kilit açmakta çok zorlanıyoruz..

Bu sezon oynadığımız 9 maçın 7 tanesinde gol atmışız..Ve bu gol attığımız 7 maçın 4 tanesinde ilk goller penaltı golü..O goller gelmese muhtemelen o maçlarda da kilidi açmakta çok çok zorlanacaktık..

Değişiklik yapmasaydık kesin kazanırdık bence. Sadece Oğulcanın yerine Kerem girseydi yeterdi.

hoca muhtemelen rakipte iş yok diye düşünüp sakalıktan dönen saracchi'yi dinlendireyim, ali yavuz'u deneyeyim diye düşündü ama anında golü yiyince planı elinde patladı.

90 dakika ne oynadın da 5 dakika uzatıldı diye ağlıyorsun diye sormazlar mi hocama bu takım sabaha kadar oynasa bu öküz oyuncu topluluğu ile 30 orta 40 korner falan atardık ama yine de gol falan atamazdik kendimizi kandırmayalım müzmin sakat falcao şart tecrübe abidesi arda şart modern 10 numara Belhanda ve mal Donk'u yedek bırakacak Luyindama şart bu takıma Babeli unuttum

edit : yanlış alıntı

Geri
Üst Alt