- 19 Haziran 2011
- 2.499
- 542
- 363
devre arası onyekuru yada rodriguez biri garanti belkide ikisi
Seri
birde forvet ligi götürürüz
Seri
birde forvet ligi götürürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durum ta maçın başında benim dikkatimi de çekti;oyuncular gol kaçirdikça telaş yapıyor,daha zor vuruşlar denemeye başlıyor,orta sahadan şut deniyor vs... İkinci bir hususta bu takım duran top çalışmıyor,Ömer Bayram korner atıyor hep ön direğe sert şekilde.Her seferinde de rakibe gidiyor...golü yedikten sonra o kadar zaman varken ve rakip 10 kişiyken fena halde panik yaptık.
sahada bir liderin olmaması büyük sıkıntı oldu.
Onlar kaybetmeye yeniden başlayacak,biz de seri yapacagiz Allahin izniyle,sivas macindaki ilk 11den 6 eksik olmazsaIyki bi geçen hafta herkes puan kaybederken yendik. Bugün hemen geri verdik puanları.
Insallah SergenOnlar kaybetmeye yeniden başlayacak,biz de seri yapacagiz Allahin izniyle,sivas macindaki ilk 11den 6 eksik olmazsa![]()
Bende hocaya kiziyorum,hatta bazen burdakilerden daha cok kiiziyorum.ama kadro bu abi.elden bisey gelmiyo.genclerden de bi tek kerem hazir gibi,ogulcan ilk 11 cikacak adam değil su an,asla.yedekler yetersiz,bi de 6 eksik var yavBunları yazmak 140 karakter, Terim'e küfretmek 0 karakter.
Bende hocaya kiziyorum,hatta bazen burdakilerden daha cok kiiziyorum.ama kadro bu abi.elden bisey gelmiyo.genclerden de bi tek kerem hazir gibi,ogulcan ilk 11 cikacak adam değil su an,asla.yedekler yetersiz,bi de 6 eksik var yav![]()