devre arası onyekuru yada rodriguez biri garanti belkide ikisi
Seri
birde forvet ligi götürürüz

golü yedikten sonra o kadar zaman varken ve rakip 10 kişiyken fena halde panik yaptık.

sahada bir liderin olmaması büyük sıkıntı oldu.
Bu durum ta maçın başında benim dikkatimi de çekti;oyuncular gol kaçirdikça telaş yapıyor,daha zor vuruşlar denemeye başlıyor,orta sahadan şut deniyor vs... İkinci bir hususta bu takım duran top çalışmıyor,Ömer Bayram korner atıyor hep ön direğe sert şekilde.Her seferinde de rakibe gidiyor...

Kendi evinde Avrupa Fatihi olarak Kayseriyi yeneme ve sonra kendi açından bahane ara he..

Zeminden dolayi deplasman maclarini iple ceker oldum.

Bir kulubun zemini ancak bu kadar kendi takiminin aleyhine olur.

Sövülmesi gerekenlere sövdük.
Oyun anlamında övülmesi gereken adamları övelim.
Sofiane Feghouli, Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç bugün harikalardı. Özellikle Taylan harbiden müthiş bi ön liberoya döndü artık sağolsun. Belhanda Arda ve Zahmet olmazsa Falcao Paşam dönerse bozmayalım artık bu hattı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunları yazmak 140 karakter, Terim'e küfretmek 0 karakter.
Bende hocaya kiziyorum,hatta bazen burdakilerden daha cok kiiziyorum.ama kadro bu abi.elden bisey gelmiyo.genclerden de bi tek kerem hazir gibi,ogulcan ilk 11 cikacak adam değil su an,asla.yedekler yetersiz,bi de 6 eksik var yav :(

Bende hocaya kiziyorum,hatta bazen burdakilerden daha cok kiiziyorum.ama kadro bu abi.elden bisey gelmiyo.genclerden de bi tek kerem hazir gibi,ogulcan ilk 11 cikacak adam değil su an,asla.yedekler yetersiz,bi de 6 eksik var yav :(

Bunları düşünüp yorma kendini kardeşim, boş yere havlamak daha kolay. Köpekler bile yapabiliyor bu işi.

Başım ağrıyor, karnıma ağrı girdi muhtemelen gece uyku tutmaz. Golleri kaçıran oyuncularımıza beddua etmiyorum ama 1-2 gün umarım moralleri bozulacak bir olay yaşarlar diyorum elden bir şey glemiyor.

Geri
Üst Alt