⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Katiliyorum, kadro hadi neyse de ama oynadigimiz futbol cok kötü. PSV ari gibi, cok iyi parsellasyon ve takim oyunlari var. Baya etkilendim. Acaba gecen sezon da mi Roger Schmidt ile böyle oynadilar?

Rakibi bogan bir futboldu dün. Bizim ligde cok sevilir bu futbol.
Abi adamlar bir kere fizik olarak bizi ezerler.Ben Gedson transferinin o yüzden bu maça yetişmesini istiyorum.

Elimizdeki malzeme ile PSV macindan galibiyet ile dönmemiz mucize olur bu konuda hepmiz hemfikiriz sanirim :emrah:
Aynen, en kötü beraberlikle dönmek lazim.

Eskiden olsa "ezeriz, geceriz, duman ederiz" falan derdik. Baya özgüven kaybi oldu bizde son yillarda. Hoca da eskisi gibi degil sanki.

Abi adamlar bir kere fizik olarak bizi ezerler.Ben Gedson transferinin o yüzden bu maça yetişmesini istiyorum.
Biz Malatya macindaki gibi bile oynasak, PSV'de dünkü gibi oynasa, kendi yari sahamizdan zor cikariz.

Gedson olmadigi icin, hedefe veya defans arkasina top atacak adamda yok gibi.

Tek cözüm: sonuna kadar mücadele.

Paoku skor olarak olmasada, oyun olarak rezil etmişler.26 şuta karşılık sadece 2 şut atabilmiş paok.Kaleyi bulanlar 12 ye 1.Umarım biz bu kadar tek taraflı bir maça izin vermeyiz.Hem önde press yapıp kazandıkları toplarla tehlikeli oluyorlar, hemde set oyununda yetenekli adamları ile ortadan kenarlardan iş yapıyorlar.Biz çok daha düz bir takımız,işimiz çok zor.Tek ümidim çok bitirici bir takım değil.

Bana göre avantajlı bir skorla dönme ihtimalimiz çok zayıf avantaj derken beraberlikten bahsediyorum ha

2vd4zz5v.jpg

4'lü savunma oynarsak mevcut beklerle çok facia skorlar alabiliriz 3'lü savunma ile şu tarz bir kadroyla çıkarsak biraz mücadele edebiliriz PSV ile.

PSV nin 90 dk maçını izleyen var mı
ben izledim,gedson ve iyi bi solbek ile elememizde mümkün bunlar varken fark yememizde mümkün.olay bizim nasıl oynayacağımıza bağlı.psv nin çok fazla efor sarfetmesi var defansta hatalar yaptılar paok hücumsal anlamda çok kötüydü yoksa paok dünkü maçta galip bile çıkabilirdi,tabiiki psv nin daha fazla pozisyonu oldu ama atamadılar ben maçın 1-0 bitmesini baz alarak paok hücumda becerikli ve üretken olsaydı maçı kazanabilirdi demek istiyorum.

psv çok ciddi tempo yapıyor ve yoruluyor aslında ,o tempoyu kalbur üstü bi takıma yapsalar belki 2-0 bile öne geçebilirler ama maçı 5 tane yiyerek yenilirler.şunuda gördüm poak beceriside elbet vardı ama çoğu presslerinde etkisiz kaldılar paok çok güzel çıkıyordu üçlü press yapmalarına rağmen bu onlar için büyük sıkıntı olur.

cl maçı konsantrasyonu ile hazırlık maçı aynı olmaz ama oyun karakterleri bu şekilde.konsantrasyonu sadece aşırı istek olarak uygularlarsa bu onların aleyhine olur.olgun futbol oynamaları lazım sadece aşırı istek ve koşmakla olmuyor.biz olgun futbol oynayabilirsek psv bize paldur küldür efor sarfederek saldırmasından sarsılmazssak psv yi sahalarında eleyebiliriz bile allahın izniyle.

şu örnekleri vereyim bizim 2012 deki manu cluj braga grubuna psv gibi başlayıp cluj ve bragaya puan kaybettiğimiz maçlar oldu sonra olgun oynamayı başarıp son üç maçta 9 puanla çıktık. psv bize karşı bizim gibi oynarsa biz kazanabiliriz.birde reladen tt arenada 6 yediğimiz maç var ilk 35 dkk reali boğmaktan beter ettik 3 tane yüzde yüz kaçırdık pilimiz bitti adamlar mahvetti bizi.biz real değiliz demek istediğim oyun anlayışının etkileri.

muslera yetişmezse fatih ile çıkacağız sanırım maça

en az 3 olur bu mac

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

bi takımda gidende mi olmaz yani.arkadaş bi allah kulu digne feg falcaoya talip çıkmıyor mu üç beş bakmadan yollayalım.yaw adamlar yaramıyor işte hiç olmazssa 12-13 m euro maaş bütçesinden rahatlayacaksın bedava bile gönderilse ses etmem ben.para yok ha para yok madem ula seni sömüren adamı gönder gitsin .adamı bedava koy kapının önüne gideceği takımdam imza parası felan bi şekilde alır az çok ,bu durum belki gitmelerinee ikna eder bunları.yaw bari bitane de olsa gönder yani.

ben tahmin ediyorum sebebini.terim diyordur falcaoyu göndersek para kazanmadan yerine bu kalitede adam almaya kalkışssan imza parası ve gene o maaşa yakın para ödeyecez en iyisi kalsın.feg içinde aynı şey düşünülüyor.ben fegi görsem yüzüne tükürürüm.ulan oruç tutuyorsun o hassasiyeti gösteriyorsun ulan müslüman adam aldığı paranın hakkını vermeye çalışmaz mı?hak yiyorsun e be utanmaz herif.oruca gelince mi müslümanlığın aklına geliyor.2 senedir nerdesin ulan edepsiz niye oynamıyorsun niye çabalamıyor çalışmıyorsun.

Maçı kafamda oynuyorum şu an. Maç bittiğinde yazacağım

Geri
Üst Alt