⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Ulan 5 dakika adamların maçını izleyim dedim, bizim maç boyu yapamadığımız atağı Psv 5 dakika içinde yapıyor

Bu maca ümitlenen zaten agir polyannadir. 3-0 gibi net bir skorla evimize gönderirler bizi. Malesef bu seviyelerden cok uzagiz

adamlar bize esdeger bir takim bulup alistirma yapiyorlar bizimkilerde floryada ayak tenisi oynuyor

Adamlar futbol oynuyorlar valla helal. Yarim saatte taktilar golü.

Mostafa falan hikaye. Ben olsam Ogulcan'i forvet oynatirim, hareketli cok kosan adam lazim. Kanatlari da Kerem-Emre k. yaparim. Orta saha cok direncli ve hareketli olmali. Yedlin pas yapamiyor, kesik yemeli.

Muslera

Alpaslan --- Luyindama --- Marcao ---Emre T.

Aytac

Yunus ---- Ömer B.

Kerem ------- Ogulcan ------- Emre K.​

Malen dumfries filn geçtim Biz 11 kisi onlar bir tek Madueke ile ciksa turu Geçen taraf onlar olur

Baskıdan çıkarak yapılan kontra ataklar dışında organize atak yaptırmıyorlar Paok'a. Psv'nin 3.bölge baskısı çok boğucu. Çok pozisyon ürettiler ama bitiricilik vasat. Paok 4-4-2 ile yerleşim oyunu oynadı geri de bocalayıp durdular. Mücadele ve kontralarla maça direnç koyuyorlar ama 1-0 gerideler.

Psv bizim anadolu klüplerine arenada oynadığımız gibi oynuyor ,eğer biz anadolu klübü gibi davranmazsaak ciddiyim allahın izniyle elememiz mümkün.fark yeme olayıda var tabii ama püf noktası dediğim gibi biz anadolu klübü gibi oynamazssak eleme şansımız hiçte az görünmedi bana

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskıdan çıkarak yapılan kontra ataklar dışında organize atak yaptırmıyorlar Paok'a. Psv'nin 3.bölge baskısı çok boğucu. Çok pozisyon ürettiler ama bitiricilik vasat. Paok 4-4-2 ile yerleşim oyunu oynadı geri de bocalayıp durdular. Mücadele ve kontralarla maça direnç koyuyorlar ama 1-0 gerideler.
Bitiricilik konusunda kendinlerine Fatih yardimci olacaktir

Mostafa falan hikaye. Ben olsam Ogulcan'i forvet oynatirim, hareketli cok kosan adam lazim. Kanatlari da Kerem-Emre k. yaparim. Orta saha cok direncli ve hareketli olmali. Yedlin pas yapamiyor, kesik yemeli.

Muslera

Aytac

Yunus ---- Ömer B.

Böyle cikarsak Allah korusun bizi bütün UEFA organizasyonlarindan men ederler futbola küfür mü ediyorsunuz diye

bu turda elenirsek bize ne oluyor arkadaşlar
nereden devam ediyoruz kaçıncı turdan yada eve mi gidiyoruz

Muslera

Aytac

Yunus ---- Ömer B.

Gözlerim kanadı resmen

Eldeki malzeme bu. Kimi degistirirsiniz? Yedlin-Alpaslan, Ogulcan-Mostafa belki.. baska?

Arda, Babel, Feghouli kaliyor bir tek. Hepsi de birbirinden agir ve hareketsiz, hadi Babel olur diyelim.

--------------------------------Muslera-----------------------------------
--Yedlin--------Luyindama-----------------Marcao--------Tasdemir----
---------------------------------Aytac-------------------------------------
----------------Feghouli------------------------Emre K.-------------------
-------Yunus-------------------------------------------------Kerem--------
---------------------------------Mostafa-------------------------------------

Cikmasi gereken Kadro bu.

Cikacak olan kadro adim gibi eminim Hoca Babeli oynatacak. Belki bir Sekidika süprizi olacak. Belki Mostafa baslamayacak. Belki Alpaslan oynayacak.

Hiç kimse gelmedi diyelim benim kadrom şöyle olurdu
Muslera
Yedlin-Marcao-Luyi-Taşdemir
Oğulcan-Kılınç-Aytaç-Ömer-Kerem
Mostafa

Hakkaten kadroyu kurarken ben zorlandım Gedson ve sol bek olmazsa olmaz bu takıma ve hatta sağbek

Cikacak olan kadro adim gibi eminim Hoca Babeli oynatacak. Belki bir Sekidika süprizi olacak. Belki Mostafa baslamayacak. Belki Alpaslan oynayacak.
Feg i ben de çok sevsem de şu kadroda orta sahayı otobana çevirirler.Orta sahayı dirençli tutarsak belki tek farklı bir yenilgi alabiliriz.Elimizdeki kadroya göre 1 puan almamız mucize benim açımdan

Hoca muhtemelen Yedlin, Feghouli, Mostafa (sende oldugu gibi) ve Babel'i oynatir.

PSV'nin dünkü macini izledikten sonra bence yanlis tercih olur cünkü orta sahada zayif kaliriz ama bakip görecegiz.

Feghouli veya Babel'den biri mutlaka kesik yemeli. Muhtemelen Babel oynar.

Sekidika intihar olur bence.

Feg i ben de çok sevsem de şu kadroda orta sahayı otobana çevirirler.Orta sahayı dirençli tutarsak belki tek farklı bir yenilgi alabiliriz.Elimizdeki kadroya göre 1 puan almamız mucize benim açımdan
Katiliyorum, kadro hadi neyse de ama oynadigimiz futbol cok kötü. PSV ari gibi, cok iyi parsellasyon ve takim oyunlari var. Baya etkilendim. Acaba gecen sezon da mi Roger Schmidt ile böyle oynadilar?

Rakibi bogan bir futboldu dün. Bizim ligde cok sevilir bu futbol.

Hoca muhtemelen Yedlin, Feghouli, Mostafa (sende oldugu gibi) ve Babel'i oynatir.

PSV'nin dünkü macini izledikten sonra bence yanlis tercih olur cünkü orta sahada zayif kaliriz ama bakip görecegiz.

Feghouli veya Babel'den biri mutlaka kesik yemeli. Muhtemelen Babel oynar.

Sekidika intihar olur bence.

Elimizdeki malzeme ile PSV macindan galibiyet ile dönmemiz mucize olur bu konuda hepmiz hemfikiriz sanirim :emrah:

Geri
Üst Alt