⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Mvogo
Teze Boscagli Ramalho Max
Sangare Van Ginkel
Madueke Götze Gakpo
Zahavi

Max,Madueke Götze Gakpo Zahavi sinir bozar

Nando
Yedlin Luyi Marcao Ömer
Aytac
Fegh Kilinc Arda Kerem
Mo

bi sekilde kanatlari + duran toplari tutmaliyiz

İlk 20 dak gol yemezsek psv de bir panik havası yaşanacaktır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4. dakika muslera :
IMG_2946.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen turu kaybedecek skoru alıp, ardından makasın nasıl açıldığından bahsedeceğimiz maç. Nasıl bi makassa bu makas, biz kendimizden güçlü takımları asla yenemiyoruz fakat bizim 5te 1 değerimizde olan hizip yuvası Rizespor bize evimizde 4 sallayabiliyor. Çözemiyorum şu makası bi türlü

İlk maçta işi bitiririz diye tahmin yapmıştım ama tahminimi revize ediyorum; ilk 45 dk da işi bitiririz. Geriye kalan 135 dk da prestij mücadelesi yaparız.

bu maçla birlikte burak elmasa güven kalmaz, okadar salla mustafa cengiz hakkında, insanları kandır, ümitlendir, sonrada hiçbirşey olmamış gibi davran, gereken dersi taraftar verecektir.

Yok transferler 10 gün içinde bitecek yok sponsoru hemen açıklayacağız hangisi tuttu ? Abdürrahim Albayrak'tan bile daha felaket bir kişiyi başkan yaptık.

Transferden daha önemlisi, oyun planımız var mı ve nasıl? Topçular saldırıp mücadele mi edecek yoksa ruhsuz dolaşacak mı? Göze hoş futbol mu izleyeceğiz yoksa yine mi hayata küstürecekler.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

4-0 kaybederiz ve mu mactan sonra taraftarlar yangini baslatir. B. Elmas da panik baslar..

Bide yeni yönetim secildi diye sevindik, transferler psv macina yetisir diye, 1 ayda sadece ikinci ligden bir oyuncu aldilar. Sabote etmek istesen bir takimi, ancak bu kadar olur. Transferlerde,külübüne,çaycısına, çok teşekür eden Albayrak dan kötusu gelmez dedim, bunlar hiç transfer yapmadilar. Gercekten yazik.

Madueke vs ömer
Götze vs Aytac
Agkpo vs Yeldin

maci belirleyecek bu 3 eslesme

onlarda da

boscagli vs Mo
Max vs Fegh

Geri
Üst Alt