Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Ulan 5 dakika adamların maçını izleyim dedim, bizim maç boyu yapamadığımız atağı Psv 5 dakika içinde yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitiricilik konusunda kendinlerine Fatih yardimci olacaktirBaskıdan çıkarak yapılan kontra ataklar dışında organize atak yaptırmıyorlar Paok'a. Psv'nin 3.bölge baskısı çok boğucu. Çok pozisyon ürettiler ama bitiricilik vasat. Paok 4-4-2 ile yerleşim oyunu oynadı geri de bocalayıp durdular. Mücadele ve kontralarla maça direnç koyuyorlar ama 1-0 gerideler.
Böyle cikarsak Allah korusun bizi bütün UEFA organizasyonlarindan men ederler futbola küfür mü ediyorsunuz diyeAdamlar futbol oynuyorlar valla helal. Yarim saatte taktilar golü.
Mostafa falan hikaye. Ben olsam Ogulcan'i forvet oynatirim, hareketli cok kosan adam lazim. Kanatlari da Kerem-Emre k. yaparim. Orta saha cok direncli ve hareketli olmali. Yedlin pas yapamiyor, kesik yemeli.
Muslera
Alpaslan --- Luyindama --- Marcao ---Emre T.
Aytac
Yunus ---- Ömer B.
Kerem ------- Ogulcan ------- Emre K.
Gözlerim kanadı resmenAdamlar futbol oynuyorlar valla helal. Yarim saatte taktilar golü.
Mostafa falan hikaye. Ben olsam Ogulcan'i forvet oynatirim, hareketli cok kosan adam lazim. Kanatlari da Kerem-Emre k. yaparim. Orta saha cok direncli ve hareketli olmali. Yedlin pas yapamiyor, kesik yemeli.
Muslera
Alpaslan --- Luyindama --- Marcao ---Emre T.
Aytac
Yunus ---- Ömer B.
Kerem ------- Ogulcan ------- Emre K.
Böyle cikarsak Allah korusun bizi bütün UEFA organizasyonlarindan men ederler futbola küfür mü ediyorsunuz diye
Eldeki malzeme bu. Kimi degistirirsiniz? Yedlin-Alpaslan, Ogulcan-Mostafa belki.. baska?Gözlerim kanadı resmen
Eldeki malzeme bu. Kimi degistirirsiniz? Yedlin-Alpaslan, Ogulcan-Mostafa belki.. baska?
Arda, Babel, Feghouli kaliyor bir tek. Hepsi de birbirinden agir ve hareketsiz, hadi Babel olur diyelim.
Feg i ben de çok sevsem de şu kadroda orta sahayı otobana çevirirler.Orta sahayı dirençli tutarsak belki tek farklı bir yenilgi alabiliriz.Elimizdeki kadroya göre 1 puan almamız mucize benim açımdan--------------------------------Muslera-----------------------------------
--Yedlin--------Luyindama-----------------Marcao--------Tasdemir----
---------------------------------Aytac-------------------------------------
----------------Feghouli------------------------Emre K.-------------------
-------Yunus-------------------------------------------------Kerem--------
---------------------------------Mostafa-------------------------------------
Cikmasi gereken Kadro bu.
Cikacak olan kadro adim gibi eminim Hoca Babeli oynatacak. Belki bir Sekidika süprizi olacak. Belki Mostafa baslamayacak. Belki Alpaslan oynayacak.
Hoca muhtemelen Yedlin, Feghouli, Mostafa (sende oldugu gibi) ve Babel'i oynatir.--------------------------------Muslera-----------------------------------
--Yedlin--------Luyindama-----------------Marcao--------Tasdemir----
---------------------------------Aytac-------------------------------------
----------------Feghouli------------------------Emre K.-------------------
-------Yunus-------------------------------------------------Kerem--------
---------------------------------Mostafa-------------------------------------
Cikmasi gereken Kadro bu.
Cikacak olan kadro adim gibi eminim Hoca Babeli oynatacak. Belki bir Sekidika süprizi olacak. Belki Mostafa baslamayacak. Belki Alpaslan oynayacak.
Katiliyorum, kadro hadi neyse de ama oynadigimiz futbol cok kötü. PSV ari gibi, cok iyi parsellasyon ve takim oyunlari var. Baya etkilendim. Acaba gecen sezon da mi Roger Schmidt ile böyle oynadilar?Feg i ben de çok sevsem de şu kadroda orta sahayı otobana çevirirler.Orta sahayı dirençli tutarsak belki tek farklı bir yenilgi alabiliriz.Elimizdeki kadroya göre 1 puan almamız mucize benim açımdan
Feg i ben de çok sevsem de şu kadroda orta sahayı otobana çevirirler.Orta sahayı dirençli tutarsak belki tek farklı bir yenilgi alabiliriz.Elimizdeki kadroya göre 1 puan almamız mucize benim açımdan
Hoca muhtemelen Yedlin, Feghouli, Mostafa (sende oldugu gibi) ve Babel'i oynatir.
PSV'nin dünkü macini izledikten sonra bence yanlis tercih olur cünkü orta sahada zayif kaliriz ama bakip görecegiz.
Feghouli veya Babel'den biri mutlaka kesik yemeli. Muhtemelen Babel oynar.
Sekidika intihar olur bence.