⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Galatasaray’ın umutsuz görünen maçlardan nasıl alnının akıyla çıktığını Galatasaray tarihine bakarak görebilirsiniz, mevcut oyuncularımız formasının hakkını verecek ve Galatasaray PSV’yi eleyecektir.

Galatasaray’ın umutsuz görünen maçlardan nasıl alnının akıyla çıktığını Galatasaray tarihine bakarak görebilirsiniz, mevcut oyuncularımız formasının hakkını verecek ve Galatasaray PSV’yi eleyecektir.
D437E467-7A46-422B-A446-0422EFAD6875.webp

Formanin hakkini kim vercek gotunden soluyan Arda mi? Bir boka yaramayan omer mi? Youtubun kevasesi babel mi? Gotu kim kardashiana benzeyen feghouli mi?

zor avrupa'da kazandığımız maç var mı?

Şu seçim Kasım'da vs olsaydı belki de rahat rahat geçebileceğimiz bir turdu. Zaten devamında Celtic gelecek , onları da eleyebilirdik. Kadronun durumu trajik , imkansıza yakın turu geçmemiz.

Zaten oyuncu sayisindaki eksiklikten dolayi el mahkum oynatilacak copler var. Umarim hoca artik Arda takintisini birakir da macin ilk yarisini 1 kisi daha eksik oynamayiz.

Takımdan beklentim iyi mücadele etsinler ve abuk subuk goller yemesinler. Kendi durumumuz çok kötü, çok eksiğiz diye yakınıyoruz ama orada bir beraberlik alırsak burada şansımız az değil ki saçmalamazsak alırız da.

deplasman golü kalktığına göre bir maçta en çok gol atan takım mı çıkıyor.mesela biz 1-0 yenildik ama 2-1 kazansak biz tur atlayabiliyor muyuz?

deplasman golü kalktığına göre bir maçta en çok gol atan takım mı çıkıyor.mesela biz 1-0 yenildik ama 2-1 kazansak biz tur atlayabiliyor muyuz?
uzuyo yine toplam fazla gol atman lazım 2-0, 0-1 gibi

Takımdan beklentim iyi mücadele etsinler ve abuk subuk goller yemesinler. Kendi durumumuz çok kötü, çok eksiğiz diye yakınıyoruz ama orada bir beraberlik alırsak burada şansımız az değil ki saçmalamazsak alırız da.
ben kesinlikle deplasman takımı gibi oynayacağımızı düşünüyorum.kurunun rolünü kereme verileceğini tahmin ediyorum.iki kısa bi uzun pas metodu vardı yanılmıyorsam.onu uygulayabiliriz.hocanın işi gücü bırakıp duran top ve akan oyunda orta çalıştırması lazımdı.her duran top sondakika bi penaltı gözüyle bakılınca gerçekten çok fayda görülüyor.

bu maçta luyi ve muhammedten aslında kafa golü katkısı olmalı normalde.bakalım akşam ne olacak

Acun’u ben de sevmiyorum, TV8 de zerre seyretmem. Ama başlıkta TV8 yazmaması insanları yanlış yönlendirmek.

Ben maç saatine ve kanalına genelde burdan bakıyorum ve burada konusu geçmese, Smart’da diye seyredemeyecegimi varsayabilirdim.

Boykot etmek isteyen eder yine ama doğru bilgi vermek esastır.

elenmek sorun degil fark yiyip moral olarak dibe çökmek en kötüsü olur ,kamp yapamıyoruz transfer yok enazından çöpler dahil herkes mücadele etse

aksam maçı tv8 de izleyen de ne bileyim yani :cautious:

Geri
Üst Alt